Jön a SopronFest áprilisban

2022.12.02. 16:19

Jövőre sem marad fesztivál nélkül Sopron

Sopron polgármestere dr. Farkas Ciprián közölte: "sikeres tárgyalások után örömmel számolok be arról, hogy jövő év áprilisában SopronFest néven új kulturális, zenei fesztiválnak adunk otthont."

kisalfold.hu

"A helyi turizmus és vendéglátás szempontjából is fontos, hogy legyen egy olyan esemény a város életében, ami vonzó a fiatalok számára is " - posztolt közösségi oldalán dr. Farkas Ciprián.

A SopronFest 2023. április utolsó hetében a teljes várost élettel tölti meg: színházi, zenés, irodalmi, képzőművészeti, filmes és gasztronómiai programok, túrák váltják egymást sok-sok helyszínen: kávézókban, éttermekben, épületekben és szabadtéren. A fő eseményre pedig április 28-29-30-án várjuk a soproniakat és a más városokból érkezőket: 3 napon át egy minden igényt kielégítő koncertkínálatnak ad otthont a Lővérek - adta hírül a SopronMédia.

A részleteket Sopron legfontosabb ünnepén, a Hűség Napján, december 14-én közlik, a jegyelővétel ugyanezen a napon indul. A fesztivál honlapját ide kattintva nézhetik meg; egyelőre itt a fellépők névsorát nem közölték a szervezők.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában