Pályakarbantartás, vágányzár, módosított menetrend

2021.08.13. 13:00

Az Ausztriába és Szlovákiába utazóknak is pótlóbuszra kell szállniuk a GYSEV vonalain

kisalfold.hu

Fotó: Illusztráció, archív felvétel

2021. augusztus 12-től augusztus 19-ig a Wiener Neustadt – Sopron – Deutschkreutz vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt vágányzári menetrend van érvényben. A vonatok nem közlekednek Loipersbach-Schattendorf és Sopron állomások között.

Loipersbach-Schattendorf és Baumgarten között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat, Baumgarten és Sopron, illetve Deutschkreutz állomások között a Sopron – Wien Hauptbahnhof vonal vonatait, illetve esetenként többlet vonatokat vehetnek igénybe.

A Szombathely – Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2021. augusztus 23-án egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek Szombathely és Beled állomások között, Beled és Csorna állomások között pedig vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. Emellett 2021. augusztus 24-től szeptember 4-ig Csorna – Hegyeshalom állomások között, illetve egyes személyvonatok helyett Hegyeshalom – Rajka állomások között, valamint a Rajka – Rusovce – Bratislava-Petržalka állomások között is vonatpótló autóbuszok közlekednek, tervezetten a vonatok alapmenetrendjének megfelelő időpontokban. A GYSEV felhívja figyelmüket, hogy Rajka állomáson másik autóbuszra át kell szállni! A szlovák vasúttársaság tájékoztatása szerint az útviszonyok és a határátlépés körülményei miatt késésekre kell számítani!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában