Turizmus

2023.03.02. 15:47

Új üzemeltetővel újranyit a Hotel Lövér Sopronban

Új üzemeltetővel áprilisában újranyit a soproni Hotel Lövér. A tulajdonos Danubius Hotels Zrt. bérleti megállapodást kötött a Hotel & More Group-pal. A soproni szálloda a jövőben is 3 csillag superior minősítésű szállodaként várja elsősorban szabadidős, sport egyéni és csoportos vendégeit.

Bódvai Ildikó

A Hotel Lövér áprilistól újra várja a vendégeket.

Fotó: Rombai Peter \ RepeszTech

"Örülök, hogy a Hotel & More lehetőséget látott a Hotel Lövérben, Sopron e klasszikus és népszerű szállodájában és mi ezzel tapasztalt üzemeltető partnert találtunk. Úgy látom, hogy az idei évben tovább erősödik a turizmus és ez a Hotel Lövérnek is új lehetőségeket hozhat. A soproni szállodánk már 2014 óta bérleti konstrukcióban üzemelt, ezt a modellt továbbra is szerettük volna fenntartani.” – nyilatkozta Kovács Balázs, a Danubius Hotels Zrt. vezérigazgatója.

„Az épületet továbbra is háromcsillag superior szállodaként kívánjuk üzemeltetni a szabadidős-, a sport- és a rendezvényturizmusra fókuszálva. Azonban nyitottak vagyunk az úgynevezett `hibrid működés´-re is, azaz szállodaként, valamint Sopron és környéki nagyvállalatok dolgozóit hosszú távon elszállásolandó szálláshelyként való üzemeltetésre. Az átvétel március 9-10-én történik, terveink szerint április második felében nyitja meg ismét kapuit a Hotel Lövér” – mondta Klemm Balázs, a bérbe vevő Hotel & More Group vezérigazgatója.

Fotós: Rombai Peter  \    RepeszTech

Mint azt korábban a Kisalföld is megírta, a Hotel Lővér tavaly október végén zárt be. Az akkori bérlő-üzemeltető, a Bartha Hotel Kft. az energiaárak emelkedése miatt nem tudta vállalni a megemelkedett rezsiköltségeket. Az elmúlt hónapokban a Danubius Hotels új üzemeltetőt keresett a szálloda részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában