Győri mesterverseny

2020.12.12. 08:16

Fucsovics Márton a Győri Állatmenhelyre látogatott és nem érkezett üres kézzel – videó, fotók

Jótékonysági akció előzte meg a győri teniszmesterversenyt tegnap: a legjobb magyar férfi teniszező, Fucsovics Márton 200 kiló minőségi tápot vitt az állatmenhely lakóinak.

Szeghalmi Balázs

Fotó: Huszár Gábor

Fotó: HUSZAR GABOR

Fucsovics Márton egy órát töltött a Győri Állatmenhelyen, mind­egyik gazdára váró kutya kapott tőle simogatást, jó szót. „Szívem szerint mindegyiket hazavinném” – mondta a világranglista 55. helyezett teniszezője, miután végigjárta a kenneleket.

 

Fucsovics Márton nagy állatbarát, két kutyát nevelnek menyasszonyával, melyek közül az egyiket menhelyről vették maguk mellé. Nagy Péter, az Emberek az Állatokért Alapítvány kuratóriumi tagja örült a sportoló látogatásának, mint elmondta: minden segítségre szükségük van az állatoknak. A 200 kiló táp körülbelül öt napra elegendő a Győri Menhelyen élő 160 gazdára váró kutyának.

 

Fucsovics Márton a menhelyi látogatás után az Olimpiai Sportparkba indult, ahol másfél órát edzett a hétvégi mesterversenyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában