Véget ért a kaland

2024.05.27. 12:44

Jávori Lili, a rábapatonai szépség elpirult a félmeztelen modellek láttán – fotók

A TV2 csatornán fut a Next Top Model Hungary, amiben hazánk legszebb modelljei versengenek egymással. Győr-Moson-Sopront a rábapatonai Jávori Lili képviseli, a nagyszabású Next Top Model Hungary-ban. Jávori Lili a legutóbbi adásban elpirult a félmeztelen modellek láttán.

Ollári Gergely

Folytatódott a rábapatonai Jávori Lili kalandja a Next Top Model Hungary-ban. A tizenegyedik adásban, a TOP hat lánynak a meglepetések hetén kellett bizonyítani. A tét nagy volt, hiszen eldőlt, ki az a négy lány, aki a döntőbe jut. Jávori Lili az adásban elpirult a félmeztelen modellek láttán.

Jávori Lili, a rábapatonai szépség elpirult a félmeztelen modellek láttán.
Jávori Lili, a rábapatonai szépség elpirult a félmeztelen modellek láttán.
Fotó: Nánási Pál

A rábapatonai szépségnek Mészáros Lili volt a legnagyobb támasza a játék során, végig mellette volt, meghallgatta, vigasztalta, ha arra volt szükség. A Meglepetések hetén három castingon vettek részt a lányok. Jávori Lili és Hawa párban teljesítette a feladatot. A Schwarzkopf feladatban kreatívan oldotta meg az influenszer videó elkészítését. A Budapest Central European Fashion Week castingon megdicsérték az eddigi a verseny során készült képeit. 

A Rossmann castingon Lili elárulta, hogy szeretne a jövőben elindítani egy saját vállalkozást, méghozzá táncos tematikában. Szerinte a nők multifunkcionálisak és bármire képesek, amit elterveznek. 

Az adásban Nánási Pál és Ördög Nóra várta a lányokat, és Nánási Pál fotózta a versenyzőket. Három boxerben álló fiú várta a lányokat, Lili elpirult a félmeztelen modellek láttán. Szerinte eljött az a pont a versenyben, amikor már muszáj taktikáznia, és nem lehet hibáznia. 

A fotózás alatt nem volt zavarban, ügyesen pózolt, Merő Péter motiválta, nem feszélyezte. A kifutómunkáját megdicsérte a zsűri. Péter szerint nehezen értette meg, mi is volt pontosan a feladat a fotózás során. Lili azt reagálta erre, hogy nehezen instruálta magát, ezért volt kissé esetlen a kamera előtt. Tombor Zoltán az alakját kritizálta, szerinte Lili nem kifejezetten topmodell alkat. A fotót imádta, Tomán Szabina szerint izgalmas, kissé ördögi. A zsűri dicsérte a képet. A casting győztesek is kiderültek: a Rossmann felkérését Jávori Lili kapta. 

Jávori Lili a döntőn is visszatér

Lili azonban sajnos kiesett a döntő előtt, sírva fogadta a döntést. A zsűri szerint a munkája kifogástalan, a formája viszont nem „tökéletes”. Tombor Zoltán szerint egy komplett személyiség, aki folytassa az útját ebben, illetve a táncos szakmában, mert hatalmas sikerek várnak rá. Lili ötödik helyezett lett, büszke erre és magára, hiszen amatőrként érkezett a versenybe. Mészáros Lilinek drukkol, szerinte nyerje meg ő a versenyt. Mészáros Lili úgy érzi, hogy a kettőjük barátsága viszi majd őt előre a döntőben. 

A most vasárnapi döntő sem telik azonban el Jávori Lili nélkül, mert visszatérnek a korábban búcsúzó lányok, hogy szurkoljanak a döntősöknek és egy catwalk erejéig kifutóra is lépnek majd vasárnap.

Korábban írtuk: Next Top Model Hungary – A divat és szépségipar nagyszabású showjában feltűnik a rábapatonai Jávori Lili is, aki korábban indult már szépségversenyen, amiről a kisalfold.hu is beszámolt. Tavalyelőtt decemberben a Nemzeti Szépségverseny, a Miss Hungary döntőjében a korona a 19 éves győrújbaráti szépség, Horváth Boglárka fejére került, első udvarhölgye pedig Jávori Lili lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában