Alkotások, projektek, kutatások

2024.06.17. 18:34

A hallgatók vizsgamunkáiból nyílt kiállítás a győri egyetemen - fotók

„Diploma 2024” címmel hagyományteremtő kiállítást rendezett a Széchenyi István Egyetem Művészeti Karának Design Campusa.

Kisalföld.hu

Fotó: Molcsányi Máté

A három évvel ezelőtti alapítás óta most először mutatkoznak be a teljes képzési spektrumban végző alap- és mesterszakos hallgatók vizsgamunkáikkal. Az építőművészet, a formatervezés és a tervezőgrafika szakterületén készült alkotások, projektek és a hozzájuk kapcsolódó háttérkutatások azt a korszerű és innovatív tudást reprezentálják, amit a hallgatók az egyetemi éveik során elsajátítottak. A mestermunkák és vizsgamunkák tárlata betekintést enged a hallgatók egyéni érdeklődésébe, de egyben reprezentálja azt a szellemiséget, kreatív energiát, amely az építőművész, a formatervező és a tervezőgrafika képzések sajátja.

A kiállítást hétfőn Orosz István Kossuth-díjas grafikusművész, a Nemzet Művésze, animációsfilm-rendező, író, egyetemi tanár nyitotta meg az egyetem Innovációs Parkjában. A tárlat az épület aulájában június 17-től 21-ig tekinthető meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában