Választás után

2024.06.17. 16:15

Kara Ákos együttműködését ajánlotta fel Pintér Bencének Győrben

Kara Ákos országgyűlési képviselő közösségi oldalán hétfőn reagált az önkormányzati választási eredményekre.

Kisalföld.hu
Forrás: Kara Ákos közösségi oldala

Bejegyzésében megköszönte a Fidesz-KDNP listájára, illetve a jelöltjeikre leadott szavazatokat, majd leszögezte: – Győrben a Fidesz szempontjából most egy nagyon jelentős eredményt értünk el közösen, hiszen 15 egyéni képviselői körzetből 14-et megnyertünk. Minden elismerésem a Fidesz-KDNP-s jelöltjeinknek és a sok száz aktivistánknak, akik az elmúlt hónapokban sok tízezer győri embert kerestek fel. Ugyanakkor nyilván az is célunk volt, hogy a polgármesteri posztot is megőrizzük. Ez most sajnos ezen a választáson nem sikerült – állapította meg a képviselő, aki gratulált a polgármesterként megválasztott Pintér Bencének és egyúttal országgyűlési képviselőként felajánlotta az együttműködését a város további fejlődése és az itt élő emberek, családok érdekében. 

– Most a városunkban egy új helyzet jött létre, ahol a 22 fős közgyűlésben abszolút többsége van a Fidesz-KDNP-nek 14 fővel. Ugyanakkor baloldali polgármestere lett Győrnek. A célunk most ebben a helyzetben nem lehet más mint, hogy az új polgármesterrel egy korrekt együttműködést próbáljunk kialakítani a város és a győri emberek érdekében – szögezte le a képviselő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában