Aktív élet

2023.10.23. 07:08

Úszástól a tornáig - Ingyenes mozgásprogramok indulnak Győrben - Mutatjuk a lehetőségeket

A Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ az aktív és az idősebb korosztályra, valamint krónikus betegekre irányuló egészségfejlesztési tevékenységének keretében ingyenes, közösségi mozgásprogramokat kínál a járási lakosságnak.

Kisalföld.hu

Fotó: Pixabay

Úszásoktatás

A győri Magyar Vilmos Uszodában két úszócsoport is indul: azoknak, aki egyáltalán nem tudnak úszni, valamint azoknak, akik már megtették a kezdő tempókat, némi úszástudással is rendelkeznek, de a vízbiztonság eléréséhez még gyakorlásra van szükségük. Képzett oktatók várják a jelentkezőket október 24-től.

 

Online jelentkezési lap: https://forms.gle/sY17y9T8xxnkYTa

 

Senior torna 60+

Az idősek mozgásban tartását célzó torna október 26-tól indul a 60 év feletti korosztálynak az általános kondíció javítására, az egészség megőrzésének támogatására. A teljes test, az ízületek átmozgatása, a gerinc tartóizmainak erősítése és a megrövidült izmok nyújtása, a beszűkült mozgástartomány növelése szerepel a programban. A torna nyújtó, lazító gyakorlatokkal, relaxációval zárul.

Helyszíne: Győr, Bartók B. u. 1-3. szám alatti fitnesz terem

Online jelentkezési lap: https://forms.gle/oz3FbodAhE5xfaaU7

 

Gyógytorna edukáció - Cukorbetegek tornája

Cukorbetegséggel, prediabétesszel vagy inzulinrezisztenciával élőknek, akik szeretnének aktívan hozzájárulni saját állapotuk javításához és egy egészségesebb életmód kialakításához kortól és nemtől függetlenül. A három alkalmas foglalkozássorozaton képzett gyógytornász vezetésével sajátíthatják el a kifejezetten erre a célra fejlesztett, egyszerű gyógytornát, amit később saját otthonukban rendszeresen tudnak végezni.

 

A tornasorozat időpontjai: Október 25. szerda 17:30, november 2. csütörtök 18:00, és november 8., szerda 17:30. Jelentkezés e-mail-ben: [email protected] vagy telefonon 96507-900/8575.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában