Hétvégi programok

2023.01.27. 21:17

Kosárfonás, kézművesszakkör Mosonmagyaróváron, Mogács Dániel önálló estje Jánossomorján

Három érdekes programot ajánlunk január utolsó hétvégéjére.

kisalfold.hu

Mogács Dániel humorista szombaton lép fel Jánossomorján.

Fotó: Makovics Kornél

Mosonmagyaróvár

Kosárfonásworkshop

01. 28–29., szombat-vasárnap, 9.00–17.00

Flesch-központ

Skandináv kosárkészítés Kovács Zoltánnal. Várunk szeretettel minden kedves kosárfonót, aki szeretné elkészíteni ezeket a különleges formájú, nem hétköznapi csodákat! A részvételi díj 27.500 Ft, mely tartalmazza az alapanyagot, a szerszámhasználatot, a terembérlést és az oktatást! Jelentkezni Takács-Kardos Szilviánál lehet: 06-70/884-4728.

Kézművesszakkör

01. 28., szombat, 10.00

Flesch-központ

A foglalkozásokon való folyamatos részvétel lehetővé teszi a kreativitás, a kitartás fejlődését, elmélyedést egy-egy kézműveságban személyre szabottan, és közösségi élményt ad hasonló érdeklődésű gyerekek társaságában. Alkalmazott technikák a teljesség igénye nélkül: szövés-, fonástechnikák, papír-, gyöngy- és bőrmunkák, nemezelés, agyagozás, filcvarrás, textilfestés... A foglalkozást vezeti: Bernáth Judit textilművész. Tagsági díj: 1000 Ft/hó, és az anyagköltség kb. 4000 Ft/félév. A foglalkozások havonta kétszer, szombatonként 10–12 óráig tartanak.

Jánossomorja

Akasztott ember - Mogács Dániel önálló estje szombaton

Bővebb részletek itt!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában