Gyerekintézményeket segítenek

2022.12.28. 17:41

Az ünnepek idején ebben az esztendőben is több helyen nyújtott támogatást a soproni gyártóüzem

Az ünnepek idején – ahogy az elmúlt években, úgy idén is – több intézményt is támogatott az IKEA Industry Magyarország Kft.

kisalfold.hu

Rajzeszközöket és sok más hasznos dolgot kaptak az óvodások. Fotó: Ikea Magyarország

  • A gyermekek nevelésével foglalkozó intézmények, óvodák nagyon szűkre szabott költségkeretből gazdálkodhatnak, a megemelkedett árak nehézséget jelentenek sok esetben az alapvető használati cikkek beszerzése során.
  • Ezért mikrosütőt, laptopot, hűtőt, mosógépet, porszívót, létrát, törülközőket, rajzeszközöket ajándékozott a vállalat a Herman Alice Óvodának, amelyhez hat tagóvoda tartozik.

Emellett a Doborjáni Ferenc Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium részére nyújtottak segítséget. A kollégium jelenleg tizenhat gyermeknek ad otthont, életkoruk 7–18 év közötti, többen közülük nehéz körülmények közül érkeztek az intézménybe.

Rajzeszközöket és sok más hasznos dolgot kaptak az óvodások. Fotó: Ikea Magyarország

A lelkiismeretes dolgozók gyakran támogatják ruházattal, tisztálkodószerekkel, játékokkal a tanulókat. Az intézmény dolgozói szeretnék, hogy a gyerekek a náluk eltöltött időt szebb, családiasabb környezetben, tartalmas programok között tölthessék, ehhez kérték az IKEA segítségét. Egyszerű szabállyal játszható társasjátékkal, kirakókkal, memóriát fejlesztő játékokkal, kifestőkkel, ágytakarókkal és párnákkal, vízforralóval és nyomtatóval támogatta a cég az intézményt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában