Szeptember 18.

2022.09.08. 16:50

Több távon startol el a futófesztivál Kapuváron - videó

Szombaton a Kapuvár Szeretlek rendezvényen kapcsolódhatnak ki a vendégek, vasárnap a Kapuvár Run versenyen tehetik próbára kitartásukat a futók.

kisalfold.hu

Nagyszabású futófesztivált rendeznek több távon Kapuváron szeptember 18-án, vasárnap reggel 9 órától

A városban első alkalommal rendezik meg a másfél évtizedes múlttal rendelkező Wink Maratont - tudtuk meg Soós Olivér szervezőtől. Tóth Imre alpolgármester a csütörtöki sajtótájékoztatón kitért arra, a városban közlekedők hol számíthatnak szeptember 18-án útlezárásra. A futófesztivál két helyi támogatója, a Laurastar és az Intretech is bemutatkozott.

Tóth Imre alpolgármester és Soós Olivér szervező, részletesen ismertették a futófesztivál útvonalát 

Részletek a videóban

Kapuvár Szeretlek - Kapuvár Run

Nem lesznek híján a sportos és kulturális programoknak jövő hétvégén Kapuváron. Mint azt Tóth Imre alpolgármester ismertette, vasárnap a nagy múltú Wink maratonnak ad helyet a város. A Kapuvár Szeretlek program szombaton 15 órakor kezdődik a Várárokban, a változatos fellépők sorát Dj Dominique zárja. A futóversenyre itt is lehet nevezni, ahogy még az előregisztrációra, és korlátozott számban a helyszíni jelentkezésre is lehetőség van, az indulók száma limitált. Minden fontos információt megtalálnak a www.kapuvarrun.hu oldalon. Az alpolgármester felhívta a figyelmet a verseny kiemelkedő díjazására.

A Laurastar Hungary kft. a családi futóverseny támogatója, Németh Tamás cégvezető ennek kapcsán párhuzamot vont, miszerint a Laurastar, mint munkahely is a családias légkör megteremtésére törekszik.

A szintén versenytámogató Intretech Hungary kft hr vezetője, Bolega Erika pedig a közösségi szerepvállalásra helyezte a hangsúlyt.

Soós Olivér szervező a versenyszámokat ismertette, a maraton mellett lesz többek között félmaraton, amit lehet váltóban is teljesíteni, családi futás 5, 10 kilométeren, kutyás futás 5 kilométeren.

Tóth Imre végül elmondta, a versenyzők mellett szívesen látják a szurkolókat is a városban, az ide érkezők tapasztalják meg a kapuváriak vendégszeretetét.

Korábban írtuk

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában