Vágányzár

2019.09.29. 15:22

Pályafelújítás a Győr-Sopron vasútvonalon – Buszok pótolják a vonatokat

A vágányzár ideje alatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, illetve Csorna – Győr állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint, szeptember 28-tól szeptember 30-ig, valamint október 1-én és október 2-án naponta a Győr – Sopron vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt Sopron – Csorna állomások között a vágányzár ideje alatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, illetve Csorna – Győr állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Autóbuszok a vasútállomásnál található taxi drosztról indulnak, ezért a taxisok ezen időszak alatt a főbejárattal szemben található parkolóban kaptak helyet.

Az autóval közlekedők vegyék figyelembe, hogy csütörtökig korlátozott számban lesznek parkolóhelyek.

A vágányzár idején Szombathely – Hegyeshalom és Szombathely – Szentgotthárd vasútvonalakon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Október 3-án (csütörtök) éjjel Sopron – Csorna állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek, Csorna – Győr viszonylatban módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok;

Október 4-én (péntek) hajnalban Sopron – Fertőszentmiklós állomások között vonatpótló autóbusz közlekedik.

További információk a GYSEV weboldalán érhetők el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában