BulvárKetrec

2023.12.26. 08:02

DJ Yamina: A karácsony a családé

„A karácsony a családé. Nem vállalok fellépést ezekben a napokban, hiszen szeretnék minél több időt együtt tölteni a vőlegényemmel és a rokonainkkal” – mondta a győri születésű DJ Yamina a Kisalföldnek.

Kisalföld.hu

Szenteste előtt egy nappal budapesti otthonukban párjával, Beke Péter NB I-es futballistával kettesben ünnepelnek.

– Nagyon várom már az ünnepet. A lakást feldíszítettük, a fenyőfát is közösen öltöztetjük. A párommal megajándékozzuk egymást és egy meghitt estét töltünk együtt. Szenteste napján aztán az ő szüleihez vagyunk meghívva ebédre, majd útnak indulunk az én „hazámba”, Győr-Moson-Sopron megyébe, Kónyba és Csornára. A szentestét Csornán, édesanyáméknál töltjük. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki beleférjen az ünneplésbe. Szülők, nagyszülők, testvérek – sorolta DJ Yamina.

Az ünnepi asztalon az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasa a sült kacsát látja szívesen káposztával. Pihenésre azonban nem sok idő jut, hiszen december 27-én már indul a buli. Az új évet fővárosi és kecskeméti fellépésen köszönti majd DJ Yamina. Januárban pedig egy erdélyi turnét vállalt el.

DJ Yamina


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában