Szívesen +

2022.09.26. 07:55

Sopronban ébresztett Bochkor Gábor és a Retro Rádió - még kutyussal is készült közös szelfi - videó, fotók

Bochkor Gábor és csapata hétfőn reggel Sopronból ébreszti az országot.

kisalfold.hu

9.44 - Lendületes reggel a Retro Rádióval

A szokott magas fordulatszámon kezdi a reggelt Sopronban is a Retro Rádió. A helyi Pair o'Dice zenekarról kiderült, hogy nem csak a színpadon, hanem a rádiómikrofonok mögött is otthonosan érzik magukat, hiszen a fellépésüket követő beszélgetésen is alkalmazkodtak a műsor üteméhez.

Ezután "csekkvadászat" következett, egy játék keretében a téren lerejtett csekkeket kellett összegyűjteni a vállalkozó kedvű játékosoknak, akiknek a két műsorvezető, Bochkor Gábor és Lovász László volt ebben a segítségükre. Az élő adás megtekintésére még a Vas megyei Sitkéről is érkeztek vendégek, akiknek sűrű napjuk lesz, hiszen este a magyar-olasz labdarúgó mérkőzésre készülnek. A hangszórókból pedig szólt a Bon Jovi és a Dire Straits, jó hangulatot hozva a belvárosban iskolába és munkába igyekvőknek.

Korábban

A Szívesen + turné első állomásán szóba került a labdarúgó válogatott esti mérkőzése, majd a soproni Pair o'Dice zenekar mutatott egy alternatív útvonalat zúzós zenéjével. A Várkerületen várják hétfőn délelőtt 10 óráig akár pár percre, akár hosszabb időre is az érdeklődőket, akik bepillanthatnak az egyik legnépszerűbb rádióműsor készítésének kulisszái mögé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában