Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

Orbán Viktor: Pécs a remény szimbóluma

Orbán Viktor szerint Pécs a remény szimbólumává vált egész Magyarország számára.

A Fidesz elnöke a pécsi városháza előtt tartott hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta: a baranyai megyeszékhely egy már leírt városból lett hirtelen a remény városa, és ő azért is látogatott el ide, hogy megtudja ennek receptjét.

A volt miniszterelnök tájékoztatója előtt megtekintette az átépítés alatt álló Széchenyi teret. Orbán Viktor a rövid sétát követően Páva Zsolt fideszes polgármesterrel tárgyalt a városházán, amelynek ajtajánál nemcsak az egymást lökdöső újságírók, hanem a csődület miatt útjukat megszakító járókelők is összegyűltek.

A Fidesz elnöke úgy fogalmazott, hogy bár Pécs Magyarország egyik legnagyszerűbb városa, néhány hónappal ezelőtt még olyan "kétbalkezes városként" jelent meg a magyar emberek fejében, amely arra készül, hogy "elbaltázza" a maga és az ország óriási lehetőségét, az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programot.

"Ahelyett, hogy eredményekről, összefogásról, szép közös célokról jöttek volna hírek, botrányokról, összeütközésekről, csúszásokról, határidő-módosításokról lehetett hallani. Minden megtörtént, aminek nem kellett volna megtörténnie. Aztán eltelt néhány hónap és a város hirtelen megváltozott, megváltoztak a Pécsről érkező hírek is" - mondta.

Orbán Viktor szerint ha valaki ma eljön Pécsre, rögtön láthatja, az itt élők nem csodákra várnak, hanem azt szeretnék, "ha az életük keretei végre rendben lennének". Lenne gazdája a városnak, az országnak, ha a fontos ügyeket valóban komolyan vennék, ha a politika és a közélet nem a vezetők magánéletéről, magánügyeiről, a magángazdaság érdekeiről, hanem a közösségről szólna - fogalmazott.

"Amint ez a változás megtörténik - bár a kerítés nem lesz azonnal kolbászból - mégis hirtelen minden megváltozik. Úgy tűnik majd, minden becsületesen elvégzett munkának van értelme. Pécs városa ma erről szól" - értékelte.

A Fidesz elnöke úgy véli, kiderült számára, nem nagy rejtély, ami az elmúlt hónapokban Pécsett történt: a város vezetői véget vetettek annak a gyakorlatnak, hogy a politikával együtt hátat fordítanak az embereknek; meghallgatták az embereket, megértették, amit mondtak nekik, és érvényt szereztek akaratuknak.

"Ha mindezt lefordítom a vízművel kapcsolatos konfliktus nyelvére, ez azt jelenti, a város vezetői meghallották azt az alapvető igényt, hogy az emberek szeretnék maguk eldönteni, mire költsék a pénzüket. Márpedig, ha a rezsiköltségek elviszi a jövedelmük 80-90 százalékát, akkor nem ők döntik el, mire költik a munkával megkeresett pénzüket" - mondta.
Hozzátette, ahhoz, hogy az emberek maguk rendelkezhessenek jövedelmük felett, kell munkahely, tisztességes fizetés, s meg kell akadályozni, hogy indokolatlan árat fizettessenek velük a létfenntartási szolgáltatásokért.

"Pécs világossá tette: ha ez lehetséges, érvényt szerez az emberek akaratának. Ez mindannyiunk, minden város számára megfontolandó, komoly üzenet" - hangsúlyozta Orbán Viktor.

Orbán Viktor tájékoztatója végén szólt arról is, hogy több dologban megegyezett Páva Zsolt polgármesterrel, de a részletekről nem kívánt beszélni. Annyit árult el, hogy ha a Fidesz győz az áprilisi választásokon, Pécs számíthat az új kormány segítségére, hogy a város egy-két év elteltével "ne csak remény, hanem beteljesült várakozás is lehessen".
A Fidesz elnöke Pécsről a dél-baranyai Ormánságba utazott.

Olvasóink írták

34 hozzászólás
12
 • 34. fortuna54 2010. április 05. 22:11
  „háté-háté.Te valoban menthetetlen vagy.”
 • 33. ssmd 2010. április 01. 22:23
  „Bokros Lajos a köztévében ismertette az MDF programját:

  http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/04/01/21/Magyarorszag_valaszt_2010_aprilis_1__MDF.aspx”
 • 32. adalfold 2010. március 31. 14:31
  „így van háté!
  orbán mindennel foglalkozik, csak a demokratikus magyarországgal nem.
  2 tévéje van, 2 hírlapja.
  egy-egy az mszp ellen uszít
  egy-egy a jobbikra van állítva (szélesék kevesebb sikerrel, ezt jelzi a blikk szintre süllyedő rágalmazás...)

  arra nem jut ideje, hogy elárulja mire kell neki az egypártrendszer, a teljhatalom. az alkotmányozó (veszély).
  navracsics csúnyán leégett az ESTE magyarország választ műsorában Mészáors előtt.
  NÉZZÉTEK MEG!
  <moderálva>”
 • 31. adalfold 2010. március 31. 14:28
  „"Úgy éreztem, hogy billentyűzetet kell ragadom és le kell írnom, hogy mi történt a mi városunkban, Szentesen.
  A történet hátteréül fontos tisztázni, hogy a városi középiskolák fönntartása 1991 óta a megyei önkormányzat feladata. Ez napjainkban Fideszes vezetést jelent. A történet helyszíne a szentesi Boros Sámuel Szakközépiskola, Szakiskola. 2010. március 26-án (pénteken) az iskola tanárai felajánlották a diákoknak, hogy az április 10-én esedékes tanítási napot leigazolják nekik, ha március 27-én (szombaton) ellátogatnak délelőtt 11 órára a szentesi Galéria Kávéházba, Deutsch Tamás előadására.

  A helyi apróhirdetési újságban a következő szöveggel hirdették meg ezt az előadást:
  "FIATALOK EURÓPÁJA címmel beszélgetésre hívunk és várunk minden érdeklődő fiatalt 2010. március 27-én (szombat) 11 órától a Galéria Kávéházba (Szentes, Petőfi u. 7/A). A rendezvényen DEUTSCH TAMÁS EP képviselő beszél ,,A fiatalok Európájáról, az EP képviselő szemszögéből"."
  Fontos lenne tisztázni, hogy kinek a felelőssége, hogy az iskola falai közé ilyen szinten bevitte a politikát és a fiatalokat gyakorlatilag egyfajta kényszerhelyzet elé állította. Lehet, hogy a helyi FIDESZ áll az akció mögött Farkas Sándor vezetésével, de az sem lehetetlen, hogy Magyar Anna által koordinált megyei önkormányzat a ludas.
  Ez az eset főleg azért felháborító, mert néhány napja marasztalta el az OVB Orbán Viktort az iskolai kampánytól.
  Szándékomban állt írni a szentesi Fidesz vezetésnek, személyesen Farkas Sándor képviselőnek, de sajnos az elektronikus címe nem működött. Következőként megpróbáltam a Fidesz központi címét, de ez sem volt elérhető.
  Kérdem én, egy kormányzásra készülő párt hogyan engedheti meg magának, hogy ne lehessen elektronikus úton elérni.
  Az már csak a párt elé tartott görbe tükör, hogy a Fidesz csak így képes fiatalokat csalogatni rendezvényére, sőt egyáltalán így képes komolyabb "tömeget" megmozgatni.
  Egy felháborodott fiatal"”
 • 30. háté 2010. március 31. 11:13
  „Ahol nem manipulálják a szavazást.

  Hamarosan parlamenti választások lesznek. Melyik pártra adja voksát?

  47.01% (3265db) A Jobbikra.
  46.08% (3200db) A Fideszre.
  4.62% (321db) Csak a MIÉP-re szavaznék.
  0.44% (31db) Balos/libsi vagyok, csak idetévedtem.
  0.69% (48db) Még nem tudom.
  1.13% (79db) Nem megyek el szavazni.

  Összesen: 6944 szavazat.”
 • 29. háté 2010. március 31. 10:37
  „Megalakulásától liberális--zsidó párt a fityesz! ------sok éven át megvezette az embereket, de most eljött az igazság órája!
  Hiába jönnek hangzatos szavak, jobboldali--népi jelzők a bandáról, örökké megmarad a globalizált hatalom-zsidók kiszolgálóinak!
  .......
  A rém-szabadságos tolforgató szerint Széles valódi problémája a Jobbik előretörése, amely akár a Fideszt is érzékenyen érintheti. Arról a Jobbikról van szó, amely megszólalásainak minőségében, stílusában ugyanazokból a gyökerekből táplálkozik, amelyekre a mai Magyar Hírlap szellemisége épül-ttt. Arról a Jobbikról, amelyet éveken át igen barátságosan kezeltek Széles lapjában, most pedig nem telik el nap úgy, hogy ne támadnák, hol kormányfőjelöltjük nemi életét taglalva, hol ,,államfőjelöltjük", Morvai Krisztina múltját maszatolva. Pedig az a múlt vállalható.

  Így hát nem is kell Orbán Viktornak a Jobbik ellen kampányolnia ( vagy a miniszteri állás feltétele?), megteszi ezt helyette a hozzá kötődő sajtó, amely már a látszattal sem törődik: nincs sasszézgatás jobbra-balra, kőkemény nyomulás van.
  Szélesnek az MSZP ellen már nem kell mennie, minek is, elintézi azt a Magyar Nemzet, nap mint nap fölhozva az MSZP korrupciós ügyeit, sokszor joggal, sokszor okkal. Így marad a Jobbik: valahogy vissza kell terelni a juhokat az akolba, hogy legyenek már békében végre. De ezek ugyan nem juhok, és nem is békések.”
 • 28. háté 2010. március 31. 10:24
  „Orbán!----bandája! és a judás pénz!
  Megalakulásától liberális--zsidó párt a fityesz! ------sok éven át megvezette az embereket, de most eljött az igazság órája!
  Hiába jönnek hangzatos szavak, jobboldali--népi jelzők a bandáról, örökké megmarad a globalizált hatalom-zsidók kiszolgálóinak!

  Támogatnak olyan köztörvényes bűnözőt, aki börtönben is ült, és később hűtlen kezelésért és sikkasztásért nem állították bíróság elé, hanem kegyelemben részesült, Az aktáit, pedig 30 évre titkosították! (Lungo Drom elnöke Farkas Flórián)

  Orbán Viktor nem kérte ki magának, amikor AZ MSZP megemlítette, hogy szükség esetén visszalépteti a jelöltjeit - egyfajta összeborulásként - a Fidesz javára, de Kövér László már nyíltan és nyilvánosan kijelentette a FIDESZ-MSZP koalíció lehetőségét. Mi ez, ha nem árulás? Elárulása a FIDESZ szavazótáborának!

  Gazdasági érdekből (három hét alatt) AZ MSZP-vel egyetértésben megszavazták a kötelező áramátvételi rendszer meghosszabbítását, évi kb. 150 milliárd forintot juttatva ezzel a FIDESZ-es és MSZP-s érintett erőmű tulajdonosaknak, minden Magyar családot KWh-ként plusz 3,73 Ft-tal terhelve meg ezzel, az amúgy is borsos villanyszámlákban.

  Sorolhatnánk még a listát az álláshalmozó FIDESZ-es politikusok önkormányzatokban elkövetett visszaéléseivel, az Ezüsthajó KFT, Joszip Tot, Kaya Ibrahim, Tompika beléptető rendszere, Országimázs Központ, stb., de már ez is elég!

  És még egy fontos közlendő! Martonyi János, a FIDESZ külügyminiszter jelöltje, többségi tulajdonosa a TESCO üzletláncnak (nem a fizetéséből spórolta össze), és a jelenlegi amúgy is önköltségi ár alatti felvásárlást is tovább kívánja csökkenteni szlovák áruk behozatalával, kizárva a magyar termékeket! Mindezt, az alacsonyabb adókulcs miatt! Az alacsonyabb adókulcsú szlovák termékek teljesen ellehetetlenítik a haza termelőket, és feszültséget, ellenségeskedést szítanak a szlovákokkal szemben!

  Szavazz a változásra, szavazz a Jobbikra!”
 • 27. háté 2010. március 31. 10:21
  „Hiába jönnek hangzatos szavak, jobboldali--népi jelzők a bandáról, örökké megmarad a globalizált hatalom-zsidók kiszolgálóinak!
  Megalakulásától liberális--zsidó párt a fityesz! ------sok éven át megvezette az embereket, de most eljött az igazság órája!

  Orbán Viktor nem csak az Európai Néppárt alelnöke, de az EU és az USA gazdaságát uraló és irányító Bilderberg Group, a bankárarisztokrácia klikkjének is az egyik felsőbb vezetője (a trilaterális, legnagyobb szárny helyettes vezetője). Számos más taggal is bír ez a pénzügyi csoport. Úgymint Martonyi János, a FIDESZ külügyminiszter jelöltje, vagy Kapolyi László, a "Római Klub" magyarországi elnöke, a Bilderberg energetikai szárnyából, az Antall kormány alatt Magyarország aranykészletét ár alatt értékesítő Surányi, és még számos, az ország kifosztásában résztvevő politikai rabló elit tag, akik mindent elkövettek, hogy az utóbbi 20 év alatt a lehető legrosszabb feltételek szerint eladósítsák, kifosszák és kifosztatták, átjátszották idegen kézre az országot! 2007. márciusában, a Lisszaboni Szerződést Dr. Halász József lefordítatta magyar nyelvre, és megküldte a parlamenti képviselők számára, vagyis nem igaz, hogy nem tudták, mit szavaznak meg a FIDESZ-es képviselők 2009. december 17-én, mert csak a hitelesített fordítás kapták meg késve! Valójában pontosan tudták, hogy mit szavaztak meg! Azt a Lisszaboni Szerződést, amelyik felülírja a Nemzeti Alkotmányokat, és teljesen kiszolgáltatottá teszi a Magyarország lakosságát a tőkeerős nyugat számára! A FIDESZ tudott az Izraeli "menekültügyi egyezményről", amiben 550 ezer "izraeli háborús menekült fogadását" foglalták írásba, mivel az aláírók között szerepeltek!

  "A Bilderberg csoport "legnemesebb" célkitűzései (megvalósulásának záró szakaszában vagyunk): A cél egy olyan "Új Világrend" (New World Order), ahol nincs középosztály" (csak uralkodók és rabszolgák).

  Orbán Viktor beszédeiben gyakran hangzik el ennek az "Új Világrendnek" a megteremtése, általa kitűzött célként!
  A dokumentumok titkosításának szigorításával kapcsolatos kétharmados törvényt 332 igennel fogadták el az MSZP-vel legnagyobb egyetértésben. Ezek szerint akkor sem hozható egy anyag nyilvánosságra, ha később kiderül róla hogy jogtalanul titkosították, pl. bűncselekmények takargatására szolgált, aki pedig felfedi, az börtönbe kerülhet.

  Szavazz a Jobbikra!”
 • 26. háté 2010. március 31. 10:17
  „Hiába jönnek hangzatos jobboldali--népi jelzők a bandáról, örökké megmarad a globalizált hatalom-zsidók kiszolgálóinak!
  Megalakulásától liberális--zsidó párt a fityesz!

  A FIDESZ (Fiatal Demokraták Szövetsége) az állítólagos "rendszerváltozás" után az SZDSZ ifjúsági tagozatából alakult. Orbán Viktor, Soros (Schwartz) György a jelenlegi világgazdasági válságot "élete főművének" tartó, magyar származású amerikai milliárdos támogatásával végezhette el külföldi tanulmányait. Orbán (Orsós) izraelita nagyanyai származásával alkalmas személynek találtatott. A Nemzeti Kerek asztal tárgyalásain 1989-ben néhányadmagával "képviselte" a fiatal demokrata érdekeket, hogy 1989. október 23-án az ország népének megkérdezése nélkül, áldásukat adják, az 1949. évi XX.-as törvényként, szovjet erőszak hatására beiktatott 1936-os, buharini Alkotmány mintájára készült, 1989-ben adaptált, az MSZMP által módosított "ideiglenes" Alkotmányra!

  . A 2002 utáni FIDESZ közvagyon eltulajdonítási események részletes leírását mellőzöm, mivel egyrészt megtalálhatók az ezekből az okokból benyújtott feljelentésekben, földhivatali okiratokban, másrészt szobányi irathalmazt jelent. Orbán, és FIDESZ nemzetárulása ezekkel még nem merült ki, hisz meg kell említeni a Tel-Aviv-i Paktumot! A magyar nemzetbiztonság megelégelte, hogy tizenöt éve nem dolgozhat a hazai érdekeket sértő izraeli behatolások ellen. Az informátor teljes tényállást adott át Orbán Viktor izraeli útjával kapcsolatos háttéranyagról. Miután a háttéranyag olyan adatokat is tartalmazott, amelynek ellenőrzésére szükség volt, ezért a Moszadba beépített magyar érdekeket védő barátaink segítettek. Valamennyi, most röviden felsorolt adatot ellenőrizték, tehát megerősített információkat közlünk.

  1. Orbán Viktor izraeli engedélyt kapott, hogy a választások után miniszterelnök lehessen.

  2. Minden közszereplésének az izraeli és a zsidó érdek megjelenítését is tartalmaznia kell.

  3. Az izraeli beruházók (behatolók) valamennyi befektetése a jövőben kikerül a magyar hatóság engedélyezési köréből. Külön kiemelték, hogy ilyen "Grespik László-féle" engedélyezési eljárás az új ciklus alatt nem megengedett. (Grespik László, mint a Budapesti- és a Pest megyei Közigazgatási Hivatal Orbán- kormány alatti elnöke csupán gyakorolta hatósági jogkörét, amikor korlátozta, a viszonossági elvre építette a külföldiek, ezen belül az izreliek és a kínaiak lakásvásárlását, tulajdonhoz jutását, ezzel együtt hazánkban történő letelepedését.)

  4. Valamennyi egyéb eljárásban az európai uniós országok polgárainak előnyeit élveznie kell az izraeli állampolgárnak.

  5. Hatósági eljárást bármely izraeli állampolgár ellen Magyarországon csak és kizárólag a Moszad, tehát az izraeli követség engedélyével folytathatnak a magyar hatóságok.

  Ez már nem a Rózsadombi Paktum, hanem annál sokkal súlyosabb, ez már hazaárulás. A Fidesz legbelsőbb vezérkarában komoly ellenérzést váltott ki az egyoldalúan megkötött paktum. Ez az ellentét már érződött a tusnádfürdői beszéd váratlan fordulataiban. 2005-ben Gyurcsány, Veres és Kóka János (1380 milliárd, a 2005-ös költségvetési elszámolásba 1400 milliárd hiány) okozott (lopás), ami miatt a 2006-os választásoknál sem Gyurcsány, sem Veres János nem volt hajlandó tájékoztatni a választókat. A Btk 211. szakaszának e) pontja bűncselekményként határozza meg a választás során megtévesztéssel történő befolyásolást! Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, és Veres János pénzügyminiszter, a választások előtt több médiában is kijelentették, hogy nem hozzák nyilvánosságra a költségvetés állapotát és a munkanélküli helyzet alakulását (amire a KSH rendelkezései is kötelezik), ezzel a választási csalás és a választás megtévesztéssel történő befolyásolásának bűntettét követték el, amiről Orbán Viktornak, mint jogásznak természetesen tudomása volt. Gyurcsány Ferenc, színészi vénáját fitogtatva, és a költségvetési lopás, valamint a választási csalás miatti előrelátásában, kiszivárogtatta az elhíresült "öszödi beszédet", amelyet Orbán, a "rossz nyelvek" szerint, zsarolásra kívánt felhasználni. A 2006. október 23-i FIDESZ nagygyűlés szétveretése már ennek jegyében született! Orbán hitványul cserbenhagyta választóit, mert elhíresült mondása szerint: "nem voltunk úgy öltözve"!”
 • 25. háté 2010. március 31. 10:13
  „Megalakulásától liberális--zsidó párt a fityesz!
  Hiába jönnek hangzatos jobboldali--népi jelzők a bandáról, örökké megmarad a globalizált hatalom-zsidók kiszolgálóinak!

  A FIDESZ (Fiatal Demokraták Szövetsége) az állítólagos "rendszerváltozás" után az SZDSZ ifjúsági tagozatából alakult. Orbán Viktor, Soros (Schwartz) György a jelenlegi világgazdasági válságot "élete főművének" tartó, magyar származású amerikai milliárdos támogatásával végezhette el külföldi tanulmányait. Orbán (Orsós) izraelita nagyanyai származásával alkalmas személynek találtatott. A Nemzeti Kerek asztal tárgyalásain 1989-ben néhányadmagával "képviselte" a fiatal demokrata érdekeket, hogy 1989. október 23-án az ország népének megkérdezése nélkül, áldásukat adják, az 1949. évi XX.-as törvényként, szovjet erőszak hatására beiktatott 1936-os, buharini Alkotmány mintájára készült, 1989-ben adaptált, az MSZMP által módosított "ideiglenes" Alkotmányra!
  De a FIDESZ kezdte el a másfélszeres árú autópályák építését (Gyurcsány csak vérszemet kapott)! Ahogy az NA Rt., előző vezetőinek területszerzési feladatok elvégzéséért 1,5 milliárd forintot átutaltak egy ZIB Consulting nevű vállalkozásban, ami nem végzett érdemi munkát. Elgondolkozik néha a magyar szavazópolgár, hogy milyen lelkületűek azok a FIDESZ-es agitátorok, akik a köztörvényes bűnelkövetéssel meggyanúsított Deutsch Tamásra kérik el az ajánlószelvényt és szavaztatnak arra a Fidesz-listára, amelyiken az öt és fél milliárd forintot elsikkasztó gazember szerepel?

  A sor hosszú! Százmilliók és milliárdok repkedtek, de a FIDESZ, a 2002-es elcsalt választások miatt sem emelte fel a hangját. Az újraellenőrzés előtt megsemmisített szavazóívek egyértelműsítették a csalást, Budaházy bűneként felróva, hogy szóvá merte tenni, de az MSZP-ben már az Apró (Klein) klán által futtatott Gyurcsány követelte a trónt! Medgyessy, mint pénzügyi szakember, csak előkészítette Gyurcsány számára az ország teljes kifosztását! Mindez a FIDESZ jóváhagyásával, és beleegyezésével, mert a Siotourt sem az ellenzéki szerepükért kapták! A FIDESZ ugyanúgy kisöpörte az államkasszát - csak a robbantás helyett a trezorra nemzeti színű pántlikát kötött, mielőtt kirámolta azt -, ugyanolyan tolvajpárt, mint a MSZP.”
 • 24. adalfold 2010. március 31. 10:11
  „a helyi. győri fidesz hozzájárul
  a széchenyi tér teljes felásásához, győr középkorának eltűntetéséhez, műemlékrongálással
  a földmunka növelése, baráti cég jelentősebb kifizetése érdekében.

  <moderálva..>

  széles gáborról beszéljetek, akit már orbán maga is szégyell.
  fidesz program? nincs benne szó az agrárpolitikáról, a szuverenitás , nemzeti önűllóság megőrzéséről, visszanyeréséről.
  fideszes számonkérés: kivétel PPP beruházások (hiszen abban vannak a nagy kifizetések haveroknak).
  .....”
 • 23. adalfold 2010. március 31. 10:08
  „a jobbikot rágalmazzák a maffiapénzelt, szülőgyilkos fideszes jelöltek is:

  http://www.indavideo.hu/video/Dobranszky_Sandor_Hajdusamsoni_Fideszes_politikus/”
 • 22. adalfold 2010. március 31. 10:07
  „A CIVIL MOZGALOMRÓL...
  BELSŐ INFORMÁCIÓM, HOGY LEGTÖBBJÜK JELÖLTJEIKNEK EGYKORI MSZP KISTAGOK VAGY AKTIVISTÁK.
  INNENTŐL KEZDVE PUFF.

  A FIDESZRŐL:
  http://www.indavideo.hu/video/Dobranszky_Sandor_Hajdusamsoni_Fideszes_politikus/

  A JOBBIKRÓL:
  http://www.youtube.com/watch?v=fGWNB8TpaHk&feature=player_embedded#”
 • 21. háté 2010. március 31. 10:05
  „Titkos megállapodás Orbán és Széles között?
  Csak akkor lehet miniszter ez az Ikarus-gyár csődölő, ha a parancsot végrehajtja!
  Kiadta az utasítást fityesz-cézár,a Jobbik teljes mocskolódó lejáratásához!
  Annyira romlik a fityesz népszerűsége, szavazótábora, hogy nem is magukkal foglalkoznak, hanem a jobbik jelöltjeivel.
  Szenylap .. 80% jobbikos gyalázás,---20% fityesz hírek

  Köztük a szélhámos zsidó-- vámos--- aki kitúrta Pörzse Sándort.

  Szavazz a Jobbikra!”
 • 20. jörg 2010. március 31. 09:39
  „EGY JÓ KIS LISTA A JOBBIKRÓL 51 pontban..... lehet csemegézni a Nagy Tisztákról, az Őskeresztény, Biblia-olvasó, Szent-Özséb Színjátszókról

  A JOBBIKOS LISTA

  ,,A politikát szolgálatnak fogjuk fel..."

  ,,A Jobbik egy keresztény erk.ö.l.csi alapokon álló nemzeti párt. Nem várjuk el tagjainktól, hogy vallásgyakorló, hívő emberek legyenek, de azt igen, hogy azonosuljanak a krisztusi tanítás értékrendjével. Ez nem melldöngetést és álszent képmutatást jelent, hanem azt, hogy a politikát szolgálatnak fogjuk fel, amelynek célja, hogy az igazságot, a szolidaritást és a rendet megjelenítse a társadalmi működésben" - olvasható a Jobbik választási kiskátéjában.

  ,,A népesedés- és családpolitika hiánya, valamint az általános értékválság, az individualizmus erőszakos terjesztése, a család intézménye ellen elkövetett sorozatos támadások együttes hatására a gyermekvállalás időben kitolódott, mértéke a nemzet fennmaradását már rövid távon ve.s.z.él.yeztető szintre zuhant."

  ÉS MOST NÉZZÜK A VALÓSÁGOT:

  1.
  Gombos Tibor felesége Lakos kilenc évet ült börtönben.

  2.
  Faragó Tamás Gyöngyös képviselőjel.ö.l.tje több kaszinót is működtet, pénznyerő automaták kihelyezésével és üzemeltetésével foglalkozik, és alvilági személyekkel is tartja a kapcsolatot. Rajta keresztül szerez a Jobbik szavazatot a cigányoktól - holott a Jobbik a cigányok ellen indított hadjáratot.

  3.
  Sneider Tamás a Jobbik Heves megyei elnöke, Jobbik alelnök támogatja a bűnözőket, maffiózókat a pártban és nem engedi szóhoz jutni azokat, akik ezt kifogásolják.

  4.
  Dr. Czuczi János a Kádár-rendszer ügyésze volt.

  5.
  A Jobbik bankárjai - Lenhardt Balázst a Jobbik gazdasági kabinetjének vezetője, aki 2006 óta az OTP-nél hitelek kihelyezésével foglalkozik, előtte hosszú évekig tanácsosként dolgozott az mszp Gazdasági Minisztériumban

  6.
  A külföldről hazatelepült Várkonyi Zsolt (Vona új kampányfőnöke) a január 10-i domoszlói gyűlésen kijelentette: ,,nem számít, honnan jön a támogatás, jöhet akár az MSZP-től is, mert a pénznek nincs szaga". Megy is a támogatás az MSZP-s vezetésű LEADER-egyesülettől Varga Géza alapítványán keresztül.

  7.
  A Jobbik hatvani képviselőjel.ö.l.tje, Dr. Freili Géza (Dr. Nyujtó Zsolt üzlettársa) a Hospinvesttől visszaszerzett, majd újból privatizált hatvani kórház jelenlegi ttulajdonosa.

  8.
  Losonczy Pál ingatlanpanamás, akit 70 ezer euróval vásárolták meg a külföldiek hogy közreműködjön az Andrássy út 47. palota eladásában.
  Montlika Zoltán az MSZP tagja.

  9.
  S. Szilárdot, a keszthelyi Jobbik szervezetének elnökét ingatlanforgalmazással, hitelközvetítéssel, pénzügyi tanácsadással és vagyonértékeléssel összefüggésben elkövetett bűncselekményekkel gyanúsítja a rendőrség.

  10.
  Hegedűs Tamás a Jobbik elnöki stáb tagja a Hit Gyülekezetének is tagja, az SZDSZ pécsi ügyvivőjeként szolgált.

  11.
  Lévai György, a Jobbik szigetszentmiklósi jel.ö.l.tje a Csepel Autógyár KISZ-titkára volt.

  12.
  F.ö.l.desi- Szabó László rendőrłiszt volt.

  13.
  R. Krisztián a Jobbik bicskei elnöke terrorisła. lövedékekeł szerzett a Magyarok Nyilainak.

  14.
  Kristó Gabriella a hódmezővásárhelyi jel.ö.l.t az elmúlt években egy sokmilliárdos forgalmú spanyol családi vállalkozás chilei, namíbiai, dél-afrikai, vietnami és portugál befektetéseit kezelte.

  15.
  Morvai a karrierje érdekében nyilvánosan megtagadta gyerekei apját, és közben nem titkolt szereŁmi viszonyt folytat G-audival - így adva ,,erk.ö.l.csi" példát a jobbikosoknak. A férjmegtagadás azonban Morvait nem gátolja abban, hogy a zsidó Balón keresztül a komcsik irányítsa a Jobbikot.

  16.
  Morvai szadeszos-melegekhez való vonzódása, védelme.

  17.
  Morvai köztársasági elnök akar lenni.

  18.
  Budaházy György már biztosan börtönben marad, ugyanis nem jött össze a 750 érvényes ajánlószelvénye. Független jel.ö.l.tként indult volna annak érdekében, hogy mentelmi jogot kapjon. Budaházynak a Jobbik, és személyesen Morvai is gyűjtött kopogtatócédulát.
  Mindenesetre érdekes, hogy miközben a Jobbik a mentelmi jog eltörlésének ígéretével támadja a szavazópolgárokat, éppen a mentelmi jog adta kiskaput igyekszik kihasználni!

  19.
  Budaházyt cserbenhagyta a Jobbik, helyette Novák Elődödnek szedték a kopogtató cédulákat

  20.
  Párhuzamot vonhatunk a Jobbik és a történelmi kommunista, illetve náci alakulatok között abban is, hogy hozzájuk hasonlóan a Jobbik is pártmilíciát hozott létre.

  21.
  A Jobbiknak nem érdeke, hogy hatékony és erős legyen az új kormány. A Jobbik jelenlegi társadalmi támogatottságát a rossz kormányzás hozta létre. Ha meg akarja őrizni ezt a támogatói bázist, akkor szembe kell mennie azzal, hogy hatékony és erős kormányzás legyen.

  22.
  S.z.e.x.botrányba keveredett Vona Gábor ,,Nem bírok magammal, teljesen felizgattál! Mikor is menjek Pestre? Hétköznap, hétvége, délelőtt, délután, este?"

  23.
  Bayer Zsolt levele Vona Gábornak"Eltelt egy év, kaptatok félmillió szavazatot. A kormány meg a helyén! Hát hol marad a forradalom?" miért léptél be 2002-ben Orbán Viktorhoz? Elárultad őt!

  24.
  Novák előd és a k.u.r.u.c.info kapcsolata egyértelműen fény derült.

  25.
  Ocsmányság a Barikád címoldalán: válaszúton a Jobbik - Máris fel van adva a lecke Vona Gábornak: vagy eltávolítja a pártról, és lemondatja a képviselőségről és a Barikád főszerkesztői posztjáról Pörzse Sándort, vagy pedig eltűri, hogy az egész pártot, mint a legszennyesebb ideológia terjesztőjét megbélyegezzék.A Jobbik által jegyzett Barikád című hetilap címoldalán a pogány magyarok által legurított Gellért püspök szobra áll, kezében hagyományos .z.s.i.d.ó. jelképpel, a hétágú gyertyatartóval, a menórával.

  26.
  Nagy Ervin alapító tag elvi és erk.ö.l.csi okok miatt távozott a pártból.

  27.
  Vona Gáborék becsapják azokat a tisztességes embereket, akik a Jobbikért dolgoznak, kampányolnak, gyűjtik a kopogtatócédulákat - és a választókat is becsapják. Elhitetik velük, hogy ők az új, tiszta erő, de ez nem igaz. Sokkal inkább a levitézlett, lebukott, sértődött, okkal, ok nélkül parkolópályára tett helyi politikusok pártja lett a Jobbik.

  28.
  Vona jobbikos 2/3-ot vizionál. Azt híreszteli, hogy a Fidesz ve.s.z.él.yezteti a Jobbik kétharmados győzelmét. Lassan párhuzamot vonhatunk Vona és Gyurcsány pszichopata megnyílvánulásai között.

  29.
  Az európai parlamenti választáson elért siker után megjelentek a kétes vállalkozók is a pártban. Olyan vállalhatatlan emberek, akik üzletet szimatolnak egy tíz-húsz százalékra pályázó parlamenti erő körül.

  30.
  Vonáék oroszbarátsága egyértelmű, hogy kívülről befolyásolják a párt irányvonalát.

  31.
  Király András szóvivő hazug önéletrajza,miközben .d.r.o.g.ozik és b.u.z.i.felvonulásra jár.

  32.
  Hazudozik, fenyegetőzik és megtéveszt a Jobbik.

  33.
  Gyurcsány titokban a Jobbiknak kampányol, a Jobbik meg Gyurcsányéknak.

  34.
  Z.s.i.d.ó.k a jobbikban és a Jobbik z.s.i.d.ó.z.i.k a leghangosabban

  35.
  Jobbik pártba özönlenek a régi elvtársi elemek, volt MSZMP-sek, munkásőrök, volt rendőrłisztek, katonatisztek, kétes értékű vállalkozók, maffiózók.

  Nem kétséges tehát, hogy a Jobbik mögött a baloldal áll!

  36.
  Szabolcsban 2000Ft-ért vásárolt a jobbik kopogtatócédulát a C I G Á N Y S O R O N!!!!!!!
  Komcsitempós jobbik

  37.
  Korábban úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt élményvideó is, görögből, rögtön három is! Az egyiken egy dolgozó férfinak szól be (dolgozzál Te hélóta .......), a másokon egy idős görögöt tanít közép európai jó modorra, a harmadikon pedig a görög bort fikázza le.De újabb jobbikos politikusról bukkantak fel vállalhatatlan fotók.

  Kassab Adonis Habib István a Jobbik ferencvárosi képviselő-jel.ö.l.tje látható. Mellette a párt helyi elnöke és budapesti alelnöke. Kassab, a jobbikos jel.ö.l.t szír származású, ami akár a párt nyitottságát is mutathatná. De úgy látszik, a ,,Habib" név már nem egyeztethető össze a szittya, kettős-keresztes párt ideológiájával, mert a hivatalos honlapon csak szerényen annyi szerepel: Kassab Adonis István. A honlapról azt is megtudhatjuk, hogy a derék szír fiatalember fontosnak tartja multinacionális (szabad fordításban: több nemzetiségű) érdekekkel szemben a magyar emberek képviseletét. A portréról láthatóan, ezt meggyőzően tudja tenni.

  Az üvegek takarásából a haverjához hasonlóan ő is egy nemzetközi, középső ujjas jelet mutat. Ráadásul mindezt Lengyel Zoltán stílusában: egy kereszt alatt. Azonban Király Andrással ellentétben, akiről egy "korábbi barátja" t.ö.l.tött fel képeket, Kassab maga rakta ezeket büszkén iwiw profiljára.

  A kereszt alatt elkövetett trágár bemutatással vajon Habib nem sértette-e meg a szintén mélyen hívő (keresztény) jobbikosok vallásos meggyőződését?

  Bűne, ha van is, valószínűleg bocsánatos. A derék magyar érzelmű fiatalember decemberben ugyanis keresztet állított fel, hiteles keresztény emberek társaságában, a Himnusz és a Székely Himnusz közötti műsor alatt. Itt is volt némi szolid alkohol, forraltbort osztottak a haza üdvére és Krisztus dicsőségére, ami még össze is egyeztethető a keresztény szokásrenddel. De azért szólunk, mert láthatóan Kassab hazai elvbarátai sem tudják: a Székely himnusz (zenére: népies műdal) szövege bőven tartalmaz pogány mitológiát.

  38.
  2010.03.23 N.Á.C.I KARLENDÍTÉSTŐL A Z.S.I.D.Ó.Z.Á.S.I.G: FELJELENTETTÉK A JOBBIK SZENTENDREI ELNÖKÉT
  Közösség elleni izgatás miatt tett feljelentést a Jobbik szentendrei elnöke, Filó András ellen a Szentendrei Városi Ügyészségen egy magánszemély. A Jobbik Városház téri választási irodájának kirakatában z.s.i.d.ó közösséget sértő karikatúrák láthatók, s.z.é.l.s.őséges, z.s.i.d.ó.z.ó szövegek olvashatók. A képeken n.á.c.i karlendítést bemutató fiatalok társaságában látható Dr. Filó András a Jobbik szentendrei jel.ö.l.tje. Filó a fotók tanúsága szerint beszédet mondott az eseményen, majd tovább mulatott a karlengető társasággal.

  39.
  Morvai mentelmi jogával akarta megúszni a bírságot?
  Majdnem kerékbilincset kapott Morvai Krisztina a pesti belvárosban, de épp autójához ért, amikor a közterületesek akcióba léptek. A Jobbik államfőjel.ö.l.tje mentelmi jogára hivatkozva próbálta elkerülni a hétezres helyszíni bírság kifizetését.

  A József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Jobbik államfőjel.ö.l.tje. Morvai Krisztina az egyik kisbolt előtt hagyta Peugeot 1007-ét. A közterületesek éppen kerékbilincset raktak a kocsira, amikor Morvai visszatért.

  A politikusnő ekkor kisebb csődületet okozott a téren, mert hangos szóváltásba keveredett a parkoló őrökkel. Az eset egyik tanúja szerint a jobbikos politikus nem akarta kifizetni a kerékbilincselésért kiszabható helyszíni bírságot.

  A tanú szerint Morvai először azt mondta, hogy siet, majd pedig mentelmi jogára hivatkozva akart kibújni a büntetés alól.

  A közteresek hétezer forintot akartak fizettetni az EU-s képviselőnővel, aki végül csak akkor volt hajlandó leróni a bírságot, amikor látható volt, hogy érvei nem hatották meg az őröket, és a szabálysértési eljárást helyeztek kilátásba.

  40.
  A JOBBIK VOLT MSZMP-SEKBŐL CSINÁLNA MINISZTERT, KÉPVISELŐT

  MSZMP-tag volt a Jobbik Pest megyei elnöke, ceglédi képviselőjel.ö.l.tje.Korondi Miklós alapszervezeti titkár volt az egykori állampártban a MÁV-nál.

  A párt pénteken mutatta be például pénzügyminiszter-jel.ö.l.tjét, Nyikos Lászlót.Az Állami Számvevőszék egykori alelnöke maga is elismerte : az MSZMP tagja volt.

  Ugyancsak MSZMP-tag volt Tián József nyugállományú ezredes, a Jobbik honvédelmi kabinetjének vezetője.

  41.
  PORNÓZOTT A GÁRDISTA
  Közel 150 pornófilmben, többek között leszbikus jelenetekben is szerepel a köztudottan melegellenes Magyar Gárda egyik tagja.

  Müller Nikolett neve a magyar .s.z.él.sőjobboldali szervezetek körében ismerősen cseng: a fiatal lány már részt vett több rendezvényükön is, egy ilyen alkalommal pedig jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt 30 ezer forint pénzbírsággal sújtotta a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság.Az indoklás szerint Müller 2009. július 4-én az Erzsébet téren egy be nem jelentett demonstráció résztvevőjeként a rendőri intézkedésnek ellenszegült, és a hatóság által meghatározott területet nem hagyta el. Az ellenszegülést a rendőri felszólítások ellenére is tovább folytatta, és az intézkedő rendőr irányába rúgott.

  42.
  Morvai Krisztina álmát élheti:

  Morvai Krisztina, a Jobbik államfőjel.ö.l.tje 2000-ben egy konferencián arról be.s.z.él.t, hogy lánya óvodája egy álom, ott ugyanis ,,szeretik a másságot".
  2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában, a baloldali-antiglobalista gondolkodás hazai fellegvában, az előadást a TEK egyik kiadványa örökítette meg. Morvai az előadáson többek közt a következőket mondta:

  ,,És ami még ebben az oviban fantasztikus volt: a lányom Grace nevű barátnője egyszer csak f.ö.l.ugrott az asztalra, és büszkén kijelentette a csoportnak: ,,nekem két mamám van!". Kérdőn néztem az óvónénire, aki azt mondta: ,,mi szeretjük a másságot". Grace mamái történetesen leszbikusok voltak, tehát őt valóban két anya nevelte. Erre viszont az én lányom nem tudott mit lépni, és olyan féltékeny lett, hogy ő is felugrott az asztalra, ahol azt mondta: ,,nekem pedig három anyukám van, kettőt otthagytam Budapesten, azért találkoztok csak eggyel. ,,Ez az óvoda, az álmom."

  43.
  NÉHÁNY MILLIÓÉRT GYÁMSÁG ALÁ HELYEZTETTE VOLNA SZÜLEIT A JOBBIKOS POLITIKUS ?

  Gyámság alá helyeztette volna szüleit Sneider Tamás, a Jobbik országos listájának kilencedik helyén álló politikus, mivel pénzügyi vitába keveredett velük. A szülők elmondása alapján a vita egy 8,5 milliós elszámolás kapcsán kezdődött, és Sneider így próbálta elkerülni a polgári pert, amely még napjainkban is zajlik.

  2007. szeptember 4-én Sneider Tamás - aki jelenleg a Jobbik Magyarországért Mozgalom egri jel.ö.l.tje és a párt országos listájának a kilencedik, biztos bejutó helyét foglalja el - keresetet nyújtott be a Füzesabonyi Városi Bírósághoz. Sneider beadványában arra kérte a bíróságot, hogy szüleit (Sneider Lászlót és Sneider Lászlónét) helyezze cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá.

  Az alperes szerint viszont egészen másról volt szó: nem volt meg az elszámolás és a 8,5 millió forintos bevételt a most a Jobbik színeiben politizáló fiúk "lenyúlja"

  ,,A fiam hamar elk.ö.l.tötte ezt a pénzt, és ezt követően arra kért minket, hogy az Egerben lévő, 12 hektáros birtokot is adjuk el" - emlékezett az egyik alperes. ,,Ezt nem tettük meg, majd zaklatott minket és azt mondta, ha nem, akkor meg.d.ö.g.l.ö.t.ö.k, ami úgy értelmezhető, hogy nem lesz pénz a szőlő megművelésére, így nem tudjuk eltartani magunkat" - idézte f.ö.l. a történteket az egyik családtag.

  Sneider édes.a.n.y.j.a. a vizsgálat során kijelentette, hogy fia ,,mindig kuncsorgott a pénzért, nem dolgozott. Testvérével is rossz a kapcsolata, de nekünk a másik fiunkkal jó a viszonyunk" - tette hozzá Sneider.

  44.
  A JOBBIK VOLT MSZMP-SEKBŐL CSINÁLNA MINISZTERT, KÉPVISELŐT

  MSZMP-tag volt a Jobbik Pest megyei elnöke, ceglédi képviselőjel.ö.l.tje.Korondi Miklós alapszervezeti titkár volt az egykori állampártban a MÁV-nál.

  A párt pénteken mutatta be például pénzügyminiszter-jel.ö.l.tjét, Nyikos Lászlót.Az Állami Számvevőszék egykori alelnöke maga is elismerte : az MSZMP tagja volt.

  Ugyancsak MSZMP-tag volt Tián József nyugállományú ezredes, a Jobbik honvédelmi kabinetjének vezetője.

  45.
  A JOBBIK VEZETŐK CÉGEI KÖRÜL SOK A KÉRDŐJEL

  Miközben kiemelten foglalkozik a Jobbik programja a gazdasági visszaélések és az adókerülés elleni harccal, a párt vezetői több olyan cégben is érdekeltek, amelyek kisebb-nagyobb mértékben megsértik az adó- és számviteli szabályokat.

  Adóhátralék miatt folyik eljárás Novák Előd alelnök és Schön Péter gazdasági igazgató cége ellen, de Novák szerint ez magánügy, amiről nem szívesen be.s.z.él.. Novák cégénél egyéb furcsaságokat is találtak az APEH ellenőrei, például olyan címre volt bejegyezve, ahol a lakók nem is hallottak a cégről.

  Bár az .o.r.i.g.o. által megtekintett cégbírósági adatok szerint a Jobbik vezetőinek érdekeltségébe tartozó cégek többsége eleget tesz számviteli és adójogi kötelezettségeinek, a minisztérium és a cégbíróság adatbázisai szerint 2007-ben és 2008-ban sem a Novák Előd alelnök által vezetett Hun MédiaKft, sem a Schön Péter által irányított Magyarok Lapja Kft. nem teljesítette maradéktalanul kötelezettségeit, és az adatbázisok szerint 2006 óta nincs érvényes beszámolója a Zsiga-Kárpát Dániel rész.t.u.l.a.j.d.o.n.ában álló Kárpátia Műhely Bt.-nek sem.

  46.
  Morvait a jobbra át előtt balról fizették. A jobbik politikusa majdnem medgyessy minisztere lett.

  Újabb botrány a Jobbik háza táján: kiderült, a párt államfőjelöltje, Morvai Krisztina 2003-ban, a Medgyessy-kormány idején csaknem egymillió forintért vállalt közreműködést egy kormányhivatalnál. A balliberális kabinet korábbi tárca nélküli minisztere, Lévai Katalin az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal szakértőinek 2003-as díjazásáról számolt be egy országgyűlési dokumentumban, amely szerint Morvai Krisztina ,,szakértett" az MSZP-SZDSZ-kormánynak. Lévai tegnap közölte, Morvaival a Horn-kormány idején is dolgoztak együtt. Emlékezetes, a baloldalon Morvai Krisztina neve is felvetődött mint miniszterjelölt, miután Lévai Katalint 2004-ben EP-képviselővé választották.

  47.
  Morvainak is húsz év jár? Bővebben a mai Magyar Hírlapban

  Felkérésre vállalt közreműködést a balliberális Lévai Katalin kormányhivatalánál a Jobbik államfőjelöltje

  20 évet a 20 évért! - hirdeti Vona Gábor és pártja szlogenje, az úgynevezett politikusbűnözőknek üzenve. A magát új erőként hirdető párt szerint mindegyik parlamenti pártot felelősség terheli az elmúlt két évtizedben történtekért, így Vonáék ígérete szerint a Jobbik kormányra kerülését követően nem maradhat el a teljes körű felelősségre vonás. Ebbe beleeshet a Jobbik államfőjelöltje is, aki 2003-ban, a baloldali érában csaknem egymillió forintért vállalt közreműködést egy kormányhivatalnál.

  48.
  A Jobbik úgy hírdeti magát, mint tiszta, erk.ö.l.csös és keresztény párt! Éppen úgy hazudik, mint a libsi-bolsipárt! Kiderül a listából, hogy csak éppen annyira tiszták, becsületesek és keresztények, mint a libsi-bolsi párt!

  49.
  Keresztény ember nem szavaz a Jobbikra
  Osztie Zoltán, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöke az újpogányság veszélyeire figyelmeztet.

  Osztie Zoltán szerint a Vona Gábor által vezetett erő nem európai, nem szalonképes a keresztény kultúrkörben, ezért keresztény embernek nem elfogadható. A Jobbik képviselőit sokszor egyértelműen a gyűlölet motiválja.

  50.
  Vona Gáborról kiderült, hogy cége 2006-ban igen jó viszonyt ápolt, sőt együttműködést is kötött a csepeli szocialista pártszervezet második embere által igazgatott önkormányzati vállalattal.

  51.
  EZEK UTÁN NEVETSÉGES PÖRZSE SÁNDOR MOTTÓJA A JOBBIK HONLAPJÁN: "Be fogjuk bizonyítani, hogy lehet becsületesen is politizálni!"

  EZEK A TÉNYEK. A LISTA MÉG BŐVÜLNI FOG!”
 • 19. Jerry 2010. március 31. 08:38
  „Csornán a választó körzetbe induló képviselő jelölteket össze akarták hívni egy közös vitára, hogy a választóknak személyesen bemutatkozhassanak,programjukat,terveiket ismertessék és a jelen lévő választók kérdéseire válaszoljanak.Mindegyik jelölt vállalta vitát, csak Gyopáros Alpár a fidesz képviselő jelöltje jelezte, hogy nem vállalja. Vajon miért?Közpénzen magyarázkodó levelet tud küldeni a választóknak,de személyesen nem mer kiállni eléjük? Milyen programja van, ha nem mer vitába szállni a többi jelölttel? Várjuk a választ!”
 • 18. mecsoka 2010. március 30. 22:35
  „2010.júli 5. Pécs megszállása :D Ohhh igen :)”
 • 17. laposibenö 2010. március 30. 21:08
  „16 Csak azt nem értem minek akar a Fidesz meg a jobbik nagy hadsereget? A jen hejzetben a mostani haderö is elég az ország védelnéhez. pláne ugy hogy a NATO tagjai vagyunk igy a legerösebb katonai szövetség védelmét élvezük. Ezt a Fidesz is támogatta nem? Akkor mi ez a kétszinü politika?”
 • 16. akinemfél 2010. március 29. 22:16
  „11. adalfold
  A JOBBIKRÓL...
  ALTALANOSAN ISMERT INFORMÁCIÓ, HOGY LEGTÖBBJÜK JELÖLTJEIKNEK EGYKORI MIEPES,MDF-ES,KISGAZDA ES MSZP TAGOK VAGY AKTIVISTÁK. IGY-UGY MEGBUKTAK,MOST ITT VANNAK. AZ OSZI SIKER IDEVONZOTTA OKET.
  INNENTŐL KEZDVE PUFF.

  A FIDESZRŐL:
  www.fidesz.hu

  A JOBBIKRÓL:
  www.jobbik.hu - a Gigantikus Magyar Hadseregrol szolo rész a 70-72.oldalon van a Radikális változásban.”
 • 15. laposibenö 2010. március 29. 21:56
  „Eszt a süketelést -a város eggy két év elteltével ne csak remény hanem beteljesült várakozás lehesen-. He-he-he Na ha csak enyi a konkrétum nem csoda hogy Vikto nem mer Mesterházy urral nyilt vitát válalni!
  Ez tényleg elhiszi hogy a zemberek kétharmadának ere a semi tényre van igénye?”
34 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az állástalanok számának növekedése nemhungaricum

A kormány munkahelymegtartási programokkal és adócsökkentéssel küzd a munkanélküliség ellen - áll a… Tovább olvasom