Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

ValóVilág: véresre verték egymást a ringben

Taktikusan, az eszét is használva kerülte el a Sáskaharcos Csaba Sittes Gergő óriási pofonjait az első menetben.
Csaba - Gergő

Taktikusan, az eszét is használva kerülte el a Sáskaharcos Csaba Sittes Gergő óriási pofonjait az első menetben.

A hatalmas ütések hatására a tetovált srácnak többször kiesett a fogvédője, viszont egy megrendítő egyenestől a helyes pasinak eleredt az orra vére - írja a Bors.

Csaba sokáig nem tudta kerülgetni a lengőket, többször beleszaladt Gergő betonkeménységű öklébe, de néhány szurkálástól ő is vérbe borította a villa alfahímjének arcát. Az óriási küzdelmet a bírók megosztott pontozással Sittes Gergő javára döntötték el.

Attila - Péter

Már az első pillanatban kiütközött az óriási méret- és erőbeli különbség a villa nagy cselszövő haverpárosa között.

Attila kíméletlenül ütötte szövetségesét, Pétert, aki egyetlen értékelhető ütést nem tudott bevinni az összeférhetetlen partnerének.

A mélynövésű srác több megrendítő pofont kapott. a második menetben rá kellett számolni, de nem adta fel a küzdelmet. A halálfejes fejvédővel ringbe szálló Kalapácsember egyhangú pontozással küldte pihenőre a törpikét.

Péppé verték egymást a villalányok

Bődületes agyatlan verekedéssel végződött a villaboksz első felvonása. A lányok egymásnak levegőt sem hagyva ütötték egymást.

Mindenki arra számított és annak drukkolt, hogy Eszter legyőzze a nála kisebb súlycsoportú, ám de lényegesen arrogánsabb Verát, a doktornőnek mégsem sikerült a hőstett, így az érzékeny lány megszerezte a lila kendőt, keresztülhúzva ezzel lakótársai számítását.

A tíz centivel magasabb és tíz kilóval nehezebb Kingát három meneten keresztül kergette a sérült alkarral ringbe szálló Seherezádé, aki lélegzetvételt sem hagyott óriás ellenfelének, és egyhangú pontozással nyerte meg a pofozkodóversenyt - olvasható a Bors cikkében.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Méregkeverő a karácsony vásáron! - italt kínál, többen rosszul lettek

Titokzatos méregkeverő portyázik a berlini karácsonyi vásárokon, a hatóságok szerint már heten… Tovább olvasom