Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Stohl búcsúzik: túl öregnek és fáradtnak érzi magát

Stohl András „túl öregnek és túl fáradtnak" érzi magát a hajnali tévézéshez és a koránkeléshez.

Úgy érzi, hosszabb pihenésre van szüksége, ezért jó ideig biztos nem lesz látható a Reggeliben. A stáb ezért hétfőn (január 18-án) elköszön tőle a maga módján: először is keres egy korban hozzá illő ördögi „öreglányt", akivel hétfőn elreggelizgethetnek.

Íme egy kis ízelítő Buci búcsúztatójából:

Tavaly Bucival együtt drukkoltunk a hokisainknak, ujjongtunk az U20-as válogatott sikerekor, szorítottunk a vízilabdázókért és számoltuk a kajak-kenusok érmeit. Mit várhatunk tőlük 2010-ben? Elmondják és meg is lepik Andrást egy-két ereklyével.

Fotó: RTL Sajtóklub
Fotó: RTL Sajtóklub


Horváth Éva meglepetése: Évi tavaly januárban került a Reggelibe, állandó párja Stohl Buci lett. Éva is eljön és sajátos ajándékaival gondoskodik róla, hogy Buci ne tudja elfelejteni a közösen ledolgozott egy évüket. Persze nem csak Évi, hanem az egész stáb készül egy személyes, Buci számára készített meglepetéssel. András csak azt fogja sajnálni, hogy nem viheti mindet haza... Hogy mi ez a titokzatos ajándék az fél 8 körül fog kiderülni, annyi biztos, hogy szem nem marad szárazon.
Voksán nővérke: Idős és fáradt embereknek bizony szükségük van egy házi-ápolóra….Hétfőn Stohl András állandó asszisztense tölti majd be ezt a szerepet.

40 felett is vonzó a férfi és ezt olyan hölgyek állítják majd, akik közel állnak Stohl András szívéhez: Gregor Bernadett, Kéri Kitty és Südi Iringó.

Geszti Péter - Hajdu Steve - Bodrogi Gyula: Kedvenc férfi vendégei társaságában lassan-lassan véget ér András utolsó Reggelije.

9 óra előtt valamivel pedig igazi búcsúbulit tartunk. Felelevenítjük az elmúlt 10 év legszebb Bucis pillanatait.

Olvasóink írták

 • 13. IV.Béla 2010. január 16. 13:46
  „Ja, és hihetetlenül intelligens ember.”
 • 12. IV.Béla 2010. január 16. 13:46
  „5. Igazamvan!
  Ugye-ugye, ha az ember nem lát tovább az orránál, hanem csak a mainstreamből táplálkozik, akkor ír olyan hülyeséget, mint te. Én egyszer nem láttam műsorvezetőként (sem a VV-ben, sem a reggeliben, sem máshol), viszont hallottam nyilatkozni, láttam filmekben játszani. Annyira nem értek se a mozihoz, se a színházhoz, hogy eldöntsem, hogy mennyire jó, én csak annyit látok, hogy a szerepét mindig - számomra - jól játszotta. Ő színész és nem műsorvezető.”
 • 11. SnakeS 2010. január 16. 12:40
  „Szerintem igaza van. Én már untam, hogy minden reggel ott vigyorog, de látszik rajta hogy nem nagyon érdekli az egész.”
 • 10. makacs 2010. január 16. 11:04
  „7. roly, nem kell tőle búcsúzni, nem megy nyugdíjba, színházban még vagy 30 évig fog játszani. Hacsak a következő piás autóbalesetében oda nem lesz. Miért kell odáig lenni minden csinált sztárért aki elhagyja a családját egy fiatalabb pipiért.Az emberek értékítélete igen megváltozott. Rajonganak mindenért ami csillog, a valódi értékeket meg le se sz@rják.”
 • 9. viperetta335 2010. január 16. 10:06
  „Aki ezeket a reggeli szarokat nézi,megérdemli Stohl Andrást meg Horváth Évikét meg a vámpírvigyorú Vandát is,aki bizony ölég randa.
  E rövid irományban 6x szerepel,hogy "Buci".Stohl elmondta,hogy ő végtelenül utálja ezt a bucizást,nem is tudja,miért kezdték el,stb.A jól értesült újságírók meg állandóan buciznak.
  Persze,lehet,hogy Stohlnak a süket kolleginákból lett elege.Legfeljebb visszamegy színésznek.”
 • 8. Ibrox 2010. január 15. 23:11
  „na végre ! egy erőltetett "törpesztárral" kevesebb. talán péknek jobb leszel buci(nudli)!”
 • 7. Roly 2010. január 15. 22:22
  „Igazamvan >>>Nincs igazad !!! Egy igazán jó műsorvezetőtől búcsúzik az a stáb és velük együtt szerintem rengeteg tv néző is. Sajnálom hogy búcsút int a műsorvezetésnek, mert nagyon jól végezte a dolgát.Látszott rajta, hogy nem csak munka volt számára, hanem kihívás. Remélem egyszer újra viszont láthatjuk a képernyőn.”
 • 6. ladiszlo 2010. január 15. 21:46
  „""Nagyon"" sajnáljuk látszik rajta mennyire megtörte az élet!!!!!”
 • 5. Igazamvan 2010. január 15. 21:37
  „Hihetetlen, hogy egy ilyen való világos felkapaszkodott s*eggfejt olyan szinten ünneplik mint egy eredményes sportolót v akár művészt.Hétfőn talán fél kilenc magasságában le is sz**ják???”
 • 4. KicsiCsíra 2010. január 15. 19:52
  „Miért kellene elmennie 12 órában egy gyárba? Szerinted csak egy gyárban lehet megszakadni? Máshol nem? Vezetői beosztásban is dolgoznak hétfőtől vasárnapig folyamatos munkarendben 10-12 órát úgy, hogy nem kevésbé fáradnak el, mint egy fizikai melós. Érthetetlen számomra ez a hozzáállás.”
 • 3. Kapla 2010. január 15. 18:57
  „Mennyen el 12 órában dolgozni egy gyárba,meglátnánk meddig bírja a "koránkelést"!”
 • 2. Amorphis 2010. január 15. 18:45
  „Hosszútávon nem is lehet bírni az állandó másnaposságot "munkával"...:-)”
 • 1. farkasbalintm 2010. január 15. 17:07
  „ha felkérnek, szívesen beállnék a helyére :)
  egy kikötésem volna csak, hogy ne Dombóvári Vanda, vagy Horváth Éva legyen a műsorvezető társ :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Végleg vége a Danubius Rádiónak! Videóval

A Danubius Rádió végleg megszűnt. A megmaradt alkalmazottaknak elmondták: nincs tovább, nincs… Tovább olvasom