Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Matthäusnak nem kell a paok

Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem fogadta el a PAOK Szaloniki ajánlatát.

Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem fogadta el a görög élvonalbeli PAOK Szaloniki ajánlatát.
A szakember nem utazik el a görög klub vasárnap esti bajnoki mérkőzésére, és a továbbiakban nem is folytat tárgyalásokat a szalonikiekkel. Matthäus a magyar válogatott mellett szeretné folytatni a munkát.

„A szívemre hallgattam, amikor visszautasítottam a görög ajánlatot, amely minden szempontból nagyon kedvező volt" – mondta Matthäus az MTI-nek. „Magyarországon azonban elkezdtem egy munkát, amit nem szeretnék félbehagyni. Nagyon megszerettem az országot, a csapatot. Rengeteget jelentett a magyar szurkolók óriási szeretete. Távozásommal azoknak okoztam volna csalódást, akik eddig bíztak és hittek bennem. Mostantól nyugodtan tudjuk folytatni az egyeztetést a magyar szövetséggel."

A távirati irodának arra a kérdésére, hogy ez azt jelenti-e, mindenképpen meghosszabbítja szerződését, a szakember ennyit mondott:
„Én készen állok a hosszabbításra, de a döntést a labdarúgó- szövetség elnöksége fogja meghozni október 13-án."

A görög klub csalódottan és dühösen reagált a szakember bejelentésére, szerintük Matthäus viselkedése nem méltó egy profi edzőhöz. Az egyesület vezetősége egyúttal azzal fenyegetőzik, hogy nyilvánosságra hozza annak az írásbeli megállapodásnak a részleteit, amely a német trénerrel már létrejött. Közleményük szerint Matthäus azzal az indokkal lépett vissza, hogy nem vett részt az együttes felkészülésében és a szezon előtt érkezett új játékosok szerződtetésében.
„Ez nevetséges" – kommentálta az okokat a PAOK elnöksége.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egységben az erő?

Egyesült a Győri RC Jedlik és a Széchenyi ESE férfiszakosztálya. A csapat az első osztályba nevezett… Tovább olvasom