Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Bayern: Ágyrajárók FC

Rossz idők járnak manapság a világhírű bajor futballklubra. Nemcsak az FC Bayern München játéka döcög a Bajnokok Ligájában, hanem egyre több játékos és vezető bonyolódik házasságon kívüli szerelmi kalandokba. A csapatot némi cinizmussal a német sajtó csak FC Ágyrajárókként emlegeti.

Rosi: ő volt Ottmar Hitzfeld barátnője.
A keddi, skótok elleni BL-meccs előtt Karl-Heinz Rummenigge elnökhelyettesről derült ki, hogy évek óta megcsalja a feleségét. Az „aktuelle" című lap leleplező riportja szerint az ötgyermekes Rummenigge 46 éves felesége mellé egy harmincéves barátnőt választott, akit rendszeresen látogatott a müncheni belvárosban bérelt lakásában. Ezenkívül Rummeniggével bejárta a világot, szerelmi légyottok helyszíne volt Japán, Párizs, London, Layon, Madrid és Genf. Az érintett kezdetben kerülte a riporterek kérdéseit, néhány nappal később azonban Rummenigge felesége, Martina egy közleményt juttatott el a sajtóhoz, amelyben közölte, tud arról, hogy férje szerelmi viszonyt folytatott, ezt azonban lezárta.

„A történtek ellenére nem fogunk elválni, kérem azonban a média képviselőit, gyermekeink védelme érdekében ne foglalkozzanak a magánéletünkkel" – olvasható Martina Rummenigge közleményében.

Mindez persze olaj volt a tűzre, s naponta elevenítették fel a német napilapok azt, hogy Rummenigge nincs egyedül a Bayernnél, sőt, szinte a teljes menedzsment hasonló cipőben jár. Élen az elnök Franz Beckenbauerrel, aki harmadik feleségét „fogyasztja". Előző asszonyát éppen a mostanival csalta meg egy karácsonyi bulin, azóta elvált, s van két kisgyermeke. A legnagyobb német bulvárlap azt is felrója Franz császárnak, hogy már ifjú korában is nagy nőcsábász volt. Tizenhét évesen házasságon kívüli gyermeke született, ezért kivágták a német ifjúsági válogatottból. Mivel azonban nagy játékos volt már akkoriban is, visszavették, csak éppen edzőtáborok idején az edző szobájában kellett aludnia.

Aztán itt van Ottmar Hitzfeld, a vezetőedző. Felesége mellett egy brazil lánnyal folytatott szerelmi viszonyt. Rosi igencsak szemrevaló teremtés, miután azonban nyilvánosságra került a titkos kapcsolat, Hitzfeld szakított a nővel és feleségével maradt.

Uli Hoeness, a menedzser. A sorból ő sem marad ki. Egy idegenbeli mérkőzés idején New Yorkba repült, a Central Parkban egy nővel látták, aki nem a felesége. Jelenleg Hoeness is a feleségével él.
A titkos szerelmi félrelépések a játékosokat is utolérték. Oliver Kahn hetekig a Bild címlapján szerepelt, amikor kilencedik hónapban járó terhes feleségét egy Verena névre hallgató nővel csalta. Hitzfelddel és Hoenessel ellentétben a csodakapus nem feleségét, hanem barátnőjét választotta. Elvált és jelenleg is vele él.

A legújabb eset kapcsán természetesen a német sajtó Be- ckenbauer előző feleségét is megszólaltatta. Sybille azzal vigasztalta Martina Rummennigét, hogy mélységesen együtt érez vele. A sportrovatok pedig azt tárgyalják, vajon a Bayern gyenge szereplése összefügg-e a a vezetők és játékosok végeláthatatlannak tűnő nőügyeivel?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak száz nap a vb-ig

Megkezdődött a visszaszámlálás. Alig több mint 3 hónap maradt a 2004. március 5-én kezdődő budapesti… Tovább olvasom