Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

VOLT Fesztivál: Meglettek az ellopott karszalgok

Egy fiatalember benyúlt a kordon alá és észrevétlenül eltulajdonított 250 darab karszalagot. A tettes ellen eljárás indult.

Június 27-én 13 és 19 óra között a VOLT fesztivál becserélő kapujánál egy budapesti fiatalember, aki társaival érkezett a fesztiválra észrevette, hogy az egyik bódénál egy zacskónyi beléptető karszalag a földön hever.

A fiatalember benyúlt a kordon alatt és észrevétlenül eltulajdonította azt.
Később a biztonsági őröknek feltűnt, amikor azokat értékesíteni próbálta. Félrevonták és ruházatának átvizsgálás során megtalálták a mintegy 7 millió forintértékű jogosult beléptetésre szolgáló szalagokat. Ekkor még tagadta tettét, és azt állította az erdőben találta azokat.

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozói azonban hamar rájöttek, hogy a 23 éves büntetlen előéletű fiú csak a helyzetet használta ki. Leleményessége azonban balul ütött ki. Az ügyben ellene büntetőeljárás indult - közölte a rendőrség csütörtökön.

Olvasóink írták

 • 7. igazember 2012. június 29. 19:19
  „"észrevette, hogy az egyik bódénál egy zacskónyi beléptető karszalag a földön hever. ""7 millió forintértékű"Hát hol máshol heverne 7 millió forint érték ,mint a földön.Remek,észlények.”
 • 6. kuller 2012. június 29. 08:32
  „Hát ha ezt egy soproni csinálja meg akkor azok a karszalagok el lettek volna adva mire észreveszik! Jerevánon 10 perc alatt elment volna az összes adja csak darabját 2000 forintért laza fél millió zsebben. :)”
 • 5. Csetneky 2012. június 28. 19:07
  „Ha a biztonsági őrök orra előtt kezdte el árulni a karszalagokat, ráadásul úgy, hogy az összes többi nála volt, akkor az eszéért nem fogják ellopni mostanában.”
 • 4. zlatkovoda 2012. június 28. 18:38
  „Ennyi ész... Mindkét fél részéről..”
 • 3. Mankapunka 2012. június 28. 17:39
  „Mondom én,hogy jó világ van magyarisztánban,ha csak úgy ennyi érték a földön hever.

  Virágzik a nagy történelmű ülepítőmedence.”
 • 2. buszsofőr 2012. június 28. 17:00
  „Azt útálom ezekben a karszalagokban, hogy mindig úgy teszik fel, hogy odacsipik a kezem szőrét is, aztán azokat a szőrszálakat letépkedem, de mivel még a két felét összeragasztani sem tudják rendesen, mert 2-3 mm-t nem fedi egyik a másikat, további szőrszálak csípődnek be alá... :D”
 • 1. bali00004 2012. június 28. 15:09
  „alkalom szüli a tolvajt! :-) komoly biztonsági előírások lehettek ott is. zacskóban, földre rakva közel 7millió értékű jegy?:-)) a nyolc általánost ugye azét megkövetelték a jegy árusoktól? :-) mint cigányra vasat....kb.. nem egy Xfaktor válogatás lehetett ott is a jegykezelői státusz betöltésére. és a haza fényre derül!:-) EU kompatilis társaság gyűlt oda össze megint!:-(”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fertődi városrehab: Nem a laktanya épületére

A fertődi városvezetés módosítást nyújt be a pályázat illetékes szervéhez. Szeretnék elérni, hogy a… Tovább olvasom