Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Szemétgyűjtési akció: kitakarítják Bágyogszovátot

A Föld napja rendezvényeihez kapcsolódva április 24-én, szombaton várják mindazokat, akik szeretnék környezetüket tisztábbá, élhetőbbé, szeméttől mentessé tenni.

A találkozó délután két órakor lesz a Queen vendéglő előtt. Védőkesztyűt mindenki vigyen magával!

Olvasóink írták

 • 5. janika 2010. április 23. 16:10
  „Kedves "Nózi" Te nem olvastad el, mert nem is tudsz válaszolni a feltett kérdésekre! Tehát, ha a szemetelés szabálysértés lenne, akkor az önkormányzatnál működő hatóság körébe tartozik a vétkesek elleni eljárás, sőt a vétkesek felderítése. Ha büncselekmény lenne, akkor pedig a rendőrségre tartozna. De a sajtónak mindenképp joga lenne, ha bátorsága is lenne közzétenni a már ismert szemetelőket ép úgy mint az egyéb renitens kártékony "ember"társainklat! Szerintem ez egy megelőzés is lehetne a jövőt illetően.”
 • 4. Nózi 2010. április 23. 13:26
  „Janika! Elolvastad mit írtál?! Abban én is egyetértek, hogy nem szabad szétszórni a szemetet a települések határaiban! De nem lehet mindenhol egy ember, hogy figyelje, ki szórja ki a szemetet. Akik lebuknak, azokkal meg többszörösen kifizettetném az elszállítási költséget...”
 • 3. janika 2010. április 22. 20:15
  „"Nózi",kedves! Nem baj, addig míg a falu apraja esetleg nem a taknyos papirzsepit,vagy a használt óvszert szedi ,mint azt szokás volt az iskolások kicsőditésével a terepre. Hisz, aki rendszertesen NET-eziki az tisztában van ennek a politikai hátteréről. nem is beszélve azokról akik a puccos terepjáűrójával hordják ki a szemetüket az földeket elválasztó fás-bokros területekre. Ők meg jókat röhögnek rajta! Ugyan is hiába vannak fotók a sajtó nem meri közzé tenni! Vajon szabálysértés ,vagy büncselekmény az efféle szemetelés? mert senki sem üldözi se afalvak apraja sem a naggya!”
 • 2. Nózi 2010. április 22. 09:49
  „Miért baj az, ha egy ilyen alkalom is, de összehozza a falu apraját- nagyját?!”
 • 1. janika 2010. április 22. 06:22
  „Nosztalgia? Visszahozzák a "kommunista" műszakot? -avagy elvesziki a közmunkások kenyerét? Miért nem a szemetelőket kapják el?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakossági fórum a járóbeteg-szakrendelések új rendjéről Kapuváron

A kapuvári Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet felújítási munkálatai miatt 2010. május 3-tól a… Tovább olvasom