Kisalföld logö

2018. 11. 21. szerda - Olivér 4°C | 6°C Még több cikk.

Fehér por az autóban Kapuváron: a rendőrök kiszúrták, hogy idegesek az utasok

Fehér por az autóban Kapuváron: a rendőrök kiszúrták, hogy idegesek az utasok
Vádemelést javasol a rendőrség két kapuvári férfi ellen kábítószer birtoklása miatt.
A Kapuvári Rendőrkapitányság nyomozást folytatott egy 28 éves helyi férfi ellen kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban vétség, 22 éves társa ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök 2017. július 17-én éjszaka egy gépjárművet ellenőriztek Kapuváron. A személyautóban ketten tartózkodtak és mindketten zavartan és idegesen válaszoltak a feltett kérdésekre, így a járőrök átvizsgálták a járművet és ruházatukat. A gépkocsiban kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, illetve fehér port is találtak, amiket lefoglaltak. A rendőrök az autó vezetőjét és utasát elfogták és mintavétel céljából előállították a Kapuvári Rendőrkapitányságra.

A szakértői vélemények alapján a lefoglalt anyagok kábítószernek minősülnek, a két férfi illegális szereket fogyasztott és a sofőr bódult állapotban vezette a járművet. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a kapuvári lakosokat az ügyben.

A Kapuvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte - tájékoztatott honlapján a rendőrség kedden.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Saját zsebből épített kamerarendszert Rábaszentmiklós

Saját zsebből épített kamerarendszert Rábaszentmiklós
Sikeres pályázatok segítik a rábaszentmiklósiak boldogulását. A kamerarendszer kiépítését viszont… Tovább olvasom