Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Eltűnt, keresik

Pápa–Farkasgyepű - A Pápai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat a 81 éves Szilágyi Emma farkasgyepűi lakos eltűnése ügyében. Az idős nő április 10-én a reggeli órákban otthonából ismeretlen helyre távozott, ahonnan a mai napig nem tért vissza, életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések mind ez ideig eredményre nem vezettek, keresése jelenleg is folyamatban van.

Az eltűnt asszony 145–148 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű. Vállig érő, ősz haját összefogva, lófarokban viseli. Ruházata sötét színű fejkendő, hosszú ujjú, fekete blúz, sötétkék alapon színes mintás otthonka, fekete mellény, sötét fűzős félcipő.

A Pápai Rendőrkapitányság a 89/313-011-es telefonszámon várja azoknak az olvasóknak a bejelentéseit, akik Szilágyi Emmát április 10-én vagy az azóta eltelt időben látták, esetleg tartózkodási helyéről egyéb módon tudomással bírnak. Az eltűnt felkutatását segítő információk az ingyenesen hívható 107-es segélyvonalon, valamint az ugyeletpapark@veszprem.police. hu e-mail címen is eljuttathatók az ügyben eljáró hatósághoz.

Olvasóink írták

  • 2. Haru 2009. május 13. 10:25
    „Ilyenkor utalják a nyugdíját tovább, amíg meg nem lesz ő vagy a...(belegondolni is rossz), így belehúztak, nehogy túlfizessenek...”
  • 1. pampus 2009. május 12. 05:52
    „Csak nem a beleegyezését kérik ahhoz,hogy elvegyék a 13. havi nyugdíját azért keresik?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Falugondnokokat várnak

Páli - Május 12-én, kedden összejövetelt tart a Falugondnokok Vas és Győr-Moson-Sopron Megyei… Tovább olvasom