Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 28. péntek - Ágoston

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Mosonmagyaróvár hírei, mosonmagyaróvári hírek > Tudásod a jövőd!: Képzések kezdődnek komoly támogatással

Tudásod a jövőd!: Képzések kezdődnek komoly támogatással

Az „Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése" projekt abból a felismerésből indult ki, hogy a munkaképes korú magyar lakosság körében mind az idegen nyelvi, mind pedig az informatikai tudás szintje számottevően elmarad az uniós átlagtól.

kisalfold.hu - 2012.11.20. 07:59
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Kevesebben beszélnek idegen nyelveket, mint más uniós tagországokban. Hasonlóképpen az infokommunikációs eszközök és szolgáltatások terén is jelentős a lemaradás nemzetközi összevetésben.

A program célja, hogy országosan legalább 100 ezer felnőtt számára lehetővé tegye, hogy szinte ingyen idegen nyelvi és informatikai képzéseken vegyen részt. Kiemelten az alacsony iskolai végzettségűek, a kistelepüléseken élők, a 45 év felettiek, a kismamák, az aktív nyugdíjasok. Megyénkben a résztvevőknek az adott képzés költségének 5 százalékát kell megfizetniük, mindössze 4500 forintot. A képzések várhatóan idén decemberben indulnak.

A programról érdeklődni, arra jelentkezni a mosonmagyaróvári eMagyarország Ponton lehet személyesen (9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 14.), telefonon (96/217-388) vagy e-mailben (info@mokult.hu). Bővebb tájékoztató a www.mocisz.hu honlapon.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...