Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Sziszi: rajongói máris sztárként kezelik

Alig néhány napja, hogy két társával beköltözött az RTL Klub ValóVilág-villájába a mosonmagyaróvári Fekete Szilvia, szülővárosában máris sztárként tekintenek rá és szurkolói klubja is alakult.
Táblák és zászlók hívják fel a figyelmet a vörös hajú mosonmagyaróvári lány rajongóinak törzshelyére.
A rajongói összejöveteleknek helyet adó belvárosi vendéglátóhelyen transzparensek, plakátok, Mint arról lapunkban több alkalommal is beszámoltunk, a mosonmagyaróvári táncoslányt hatezer elszánt fiatal közül választották a ValóVilág második részének játékosai közé.

Tíz helyett ezúttal tizenkét lakója lesz a villának, azonban mindössze öt franciaágy van a hálóban. Ezenfelül több változtatás is történt az első részhez képest. Már nem csak a feladatok miatt izzadhatnak a villalakók, hiszen van szauna is a házban, továbbá kicserélték a bútorokat – mivel az első csapat igencsak lelakta a villát –, és új színvilág jellemzi majd a ValóVilágot. A játék elején sok dolog nem működik a házban. Ezek beindulása a sikerrel elvégzett feladat jutalma lesz majd. Ilyen a jacuzzi, a frissen bekerült zenegép, a mosógép, olyan berendezések, melyek növelik a komfortfokozatot. Szappan és tusfürdő sem jár a lakóknak az elején, másképp kell megoldani a tisztálkodást, Ultraderm segítségével. Sziszinek és társainak azonban nem jelentettek nehézséget ezek a megszorítások és gond nélkül lakták be a villát.

A beköltözés estéjén az egész ország láthatta, ahogy a mosonmagyaróvári „vörös démon" a fürdőszobában megvillantja bájait, majd a kamerákat keresve szemérmesen a falhoz simulva öltözik át, illetve azt is, amint lefekvés előtt az ágyon ülve imádkozik. A fiatal lány egész ország előtti megnyilvánulásait egyre bővülő rajongótábora kíséri figyelemmel szülővárosában, sőt, még egy szurkolói klubot is alakítottak.
Kelemen Csaba, a „fanklubnak" helyet adó belvárosi vendéglátóhely üzletvezetője és a kezdeményezés egyik elindítója lapunk érdeklődésére elmondta: Sziszit már régebb óta ismeri és többször járt ide szórakozni a fiatal lány. A szurkolói klub Sziszi beköltözése óta működik és egyre többen látogatnak el, hogy együtt nézhessék a lány villabeli mindennapjait. A tulajdonos szerint fontos a figyelemfelkeltés, az, hogy összekovácsolódjanak a rajongók, hiszen aktív részvétellel akár a műsor végéig is a villában tarthatják Szilviát.

Ez pedig nemcsak a lánynak, hanem a városnak is kiváló lehetőség arra, hogy ismertté váljon. A klub elindítói a napokban megkeresik a polgármestert is, hogy látogasson el közéjük és erkölcsileg támogassa kezdeményezésüket. Az egyre gyarapodó rajongótábor a továbbiakban városszerte transzparensekkel, zászlókkal és plakátokkal kívánja felhívni a figyelmet Mosonmagyaróvár hétköznapi sztárjára, sőt, megyei szintre is kiterjeszten ék a kezdeményezést, hiszen a régióból Sziszi az egyetlen, aki bejutott a ValóVilágba.


Kapcsolódó cikkek >>
Szilvia: valóra válnak az álmai?
Szilvia beköltözik?
Sziszi: a Való-villa vad dívája
Sziszi szinte egész ruhatárát vitte a villába

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sziszi szinte egész ruhatárát vitte a villába

Fekete Szilvia, a mosonmagyaróvári fiatal lány másodiknak csatlakozott a ValóVilág villájának lakói… Tovább olvasom