Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Egyszerre vetettek véget életüknek

Még a sokat tapasztalt rendőröket is megdöbbentette a minap Mecséren történt kettős öngyilkosság.
Még a sokat tapasztalt rendőröket is megdöbbentette a minap Mecséren történt kettős öngyilkosság. Az egyik rokon ment át az esti órákban a közelben lakó testvérpárhoz. A lakásban hiába kereste, nem találta egyiküket sem, ekkor ment ki a ház melletti melléképületbe. Itt lelt rá a testvérpárra, akik a padlásfeljáróban akasztották fel magukat, így vetve véget életüknek.

A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Az elsődleges vizsgálatok az idegenkezűséget kizárták. Az öngyilkosságot elkövetett férfi és nő búcsúlevelet is hagyott hátra, amiben kilátástalan helyzetükkel magyarázták szörnyű tettüket.
Lapunk úgy tudja, a testvérpár hosszabb ideje folyamatos orvosi kezelés alatt állt és a tragédia idején néhány napra hazaengedték őket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biciklitől a kinőtt ruhákig mindent árultak

A magyaróvári piacnak hat évvel ezelőtti átépítése óta rendkívül lecsökkent a forgalma, a korábbi szombatonkénti zsúfoltság helyett csupán néhány vevő lézeng a pavilonsoron lévő kofák között. A piacot működtető Városüzemeltető és Fenntartó Kft. ezért döntött úgy, hogy bolhapiac rendezésével megpróbálja fellendíteni a forgalmat a magyaróvári belvárosban. Tovább olvasom