Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Miss Alpok-Adria megyei döntő - szept. 16.

A MISS ALPOK ADRIA és GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE SZÉPE 2012 verseny szeptember 16-án 18.00 órakor kezdődik.
MISS ALPOK-ADRIA INTERNATIONAL

1988-ban a „Szépség hazájából", Olaszországból indult a szépségverseny, és immár 9 ország együttműködésével évről évre választják meg a nemzetközi MISS ALPOK ADRIÁT.

2001-től az olasz licence tulajdonos verseny rendezési-jogot adott Magyarországnak, így a magyar lányok is lehetőséget kaptak a megmérettetésre és a kijutásra, a nemzetközi porondra.
Magyarország csatlakozásának 10 éves évfordulóján, nagy várakozást követően Győr-Moson-Sopron megye is bekapcsolódhatott a nemzetközi verseny vérkeringésébe, így adva lehetőséget kis hazánk ezen részén élő legszebbjeinek is a bizonyításra.

A tavalyi évben Győr-Moson-Sopron megye képviselője, Borkai Petra dicsőséges utat járt be, hisz az országos sikert követően a nemzetközi versenyen is diadalmaskodott, így zsinórban az egymást követő harmadik évben magyar lány nyerte el a nemzetközi koronát.

A tavalyi év sikerén felbuzdulva sokan gondolták úgy, hogy kipróbálják magukat e nemzetközi szépségverseny keretein belül. A jelentkezők nagy száma miatt egy előválogatáson derült ki, kik lesznek azok, akik a megyei gálán megmutathatják magukat, és versenyezhetnek az elsőségért.

Az idei évben a megyei döntő Győrben a Széchenyi téren, első alkalommal megrendezésre kerülő I. Győri Sörnapok rendezvény keretein belül zajlik.

A MISS ALPOK ADRIA és GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE SZÉPE 2012 verseny szeptember. 16-án 18.00 órakor kezdődik.

A lányok 3 féle öltözetben vonulnak fel. Az utcai öltözetet követően a MÁNIA fürdőruháiban mutatják meg formás alakjukat, majd végezetül koktélruhában várják az eredményhirdetést, mely várhatóan 19.30 órakor lesz.

Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miss Alpok-Adria 2012 jelöltek: Ötvös Brigitta

Brigi 20 éves, Sopronban él, de Győrben tanul a Széchenyi István Egyetemen, gazdasági szakon. Tovább olvasom