Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

SMS-ezett a moziban, lelőtte a rendőr

A történet a nyomozás során érdekes fordulatott vett: kiderült, a nyugalmazott rendőr a leadott lövés előtt szintén SMS-ezett.
Az a nyugalmazott amerikai rendőr is sms-ezett a moziban, aki lelőtt januárban egy férfit, mert idegesítette, hogy az illető sms-ezik vetítés közben - mutatják azok a bizonyítékok, amelyeket csütörtökön tártak fel az Egyesült Államokban a gyilkosság bírósági tárgyalásán.

A 71 éves vádlott, Curtis Reeves egy floridai moziban lőtt meg halálos sebeket okozva egy 43 éves férfit, Chad Oulsont, amiért az többszöri felszólítása ellenére sem hagyta abba az sms-ezést.

Az ügyészség a csütörtöki tárgyaláson bizonyítékokkal állt elő, melyek szerint Reeves percekkel azelőtt, hogy rálőtt volna áldozatára, maga is szöveges üzenetet pötyögtetett mobiltelenfonjába és elküldte fiának, aki útban volt a mozi felé. Az üzenetben Reeves tudatta, hogy már bent van a vetítésen.

A nyugalmazott rendőr ügyvédje azzal hozakodott elő, hogy védence önvédelemből lőtt, mert áldozata arcul ütötte, feltehetően a mobiltelefonjával. A tanúk azonban - köztük a vádlott felesége - egybehangzóan azt vallották: nem látták, hogy Oulson megütötte volna Reevest.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyenes a buszozás Párizsban

Szombatig az önkormányzat fizet, tömegközlekedést, bérbiciklit, az előfizetőknek… Tovább olvasom