Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Szedi áldozatait a hideg: 40 fagyhalál az országban

Ebben az évben már több mint negyvenen vesztették életüket a hideg miatt. Különösen súlyosnak mutatkozik a helyzet Borsod-Abaúj-Zemplénben és Szabolcs-Szatmár-Beregben.

Csak ebben a két megyében már több mint húsz ember hűlt ki vagy fagyott halálra ezen a télen, és az ország többi területein is szedi az áldozatait a rendkívüli hideg. Szombaton két megfagyott hajléktalant találtak a fővárosban, Szegeden pedig egy idős férfi holttestére bukkantak ismerősei egy fűtetlen kerti házban. A szociális tárca azt kéri mindenkitől, hogy ha a hideg által veszélyeztetett, idős, elhagyatott emberről szerez tudomást, jelezze a település jegyzőjének.

A szociális minisztérium különösen az egészségügyi és szociális szakemberekhez, háziorvosokhoz, védőnőkhöz, szociális gondozókhoz, lelkipásztorokhoz, postásokhoz és a szomszédokhoz fordult a kéréssel: "Törődjünk egymással! Ne késlekedjen a segítséggel!".

Olvasóink írták

 • 9. obama 2009. január 12. 18:31
  „ez az orszag szegyene mijen vezetes van ebben az orszagban ja nem szamit biztos hajlektalan volt gondoljak de ois egy ember .”
 • 8. Judytka 2009. január 12. 12:33
  „..mert munka után édes a pihenés...(lsd:Öszöd!!!)”
 • 7. matriné 2009. január 12. 05:03
  „Nincs olyan rendszer ahol a bűnözők saját magukat üldöztetnék. A felelőtlenségnek pedig ára van és ez nagy ár ebben a kicsi országban. Az illetékeseknek sokkal könnyebb tátott szájjal nézni ez eseményeket, mint tenni a megelőzésekért.”
 • 6. raffy2 2009. január 10. 22:24
  „szarnak ezek mindenre,csak az számít hogy ők jól érezzék magukat a mi pénzünkön.nem törődnek ezek semmivel és senkivel,csak saját magukkal.nahát ezeknek a pofájukon nincs bőr,az tuti.a rohadt életbe.”
 • 5. Fedayn 2009. január 10. 22:06
  „Jól élnek a vörösök a mi pénzünkön!”
 • 4. pancser 2009. január 10. 22:01
  „Hát ez az öszödi dolog ez szemberöhögése a népnek! A k...a anyjukat. Nem szoktam csúnyákat mondani, de azért még sincs jól, játszák az eszüket, löknek egy kis nyugdíjemelést, meg ezt azt, maguk meg a az álláshalmozásból számazó meg nem érdemelt horrorisztikus fizetésük ellenére neveséges áron közpénzen üdülnek a retyerutyájukkal. Mik ezek, nemes urak, előjogokkal? Minden ember egyenlő, de a szocialisták a legegyenlőbbek, a la Orwell!”
 • 3. pancser 2009. január 10. 22:01
  „Hát ez az öszödi dolog ez szemberöhögése a népnek! A k...a anyjukat. Nem szoktam csúnyákat mondani, de azért még sincs jól, játszák az eszüket, löknek egy kis nyugdíjemelést, meg ezt azt, maguk meg az álláshalmozásból számazó meg nem érdemelt horrorisztikus fizetésük ellenére nevetséges áron közpénzen üdülnek a retyerutyájukkal. Mik ezek, nemes urak, előjogokkal? Minden ember egyenlő, de a szocialisták a legegyenlőbbek, a la Orwell!”
 • 2. aha. 2009. január 10. 20:39
  „Öszödi villát befűtötték mert néhány szociálisan hátrányos helyzetű szocialista kádernek korcsolyázhatnéka támadt a befagyott Balatonon! Családonként horrorisztikus 6800ft ért!”
 • 1. SAmu 2009. január 10. 20:28
  „Az EU belépés előtt nem tudtunk ilyen tömeg fagyhalálról. Nem szándékos ez?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szakadékba zuhant egy autó a Bükkben

Egy kisebb szakadékba zuhant egy autó a Bükkben, Felsőtárkány és Lillafüred között szombat délután.… Tovább olvasom