Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Országos hálózatot alakít ki a BDO Magyarország

A BDO Magyarország, amely 2010-ben 3 százalékos növekedést ért el, országos hálózatot alakít ki - közölte a könyvvizsgáló és tanácsadó cég.

A BDO Magyarország könyvvizsgáló és tanácsadó cégcsoport közleménye szerint 1,46 milliárd forint konszolidált árbevétellel zárta a tavalyi üzleti évet, ami közel 3 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit.

"Húszéves működésünk egyik legnehezebb éve volt a tavalyi, ezért a növekedést és piacvezető helyünk megőrzését a magyar tulajdonú könyvvizsgáló és tanácsadó társaságok között nagy eredménynek tartjuk. Bár a globális és az országos gazdasági környezet továbbra sem kedvez a könyvvizsgáló hálózatoknak, ennek ellenére számos területen látunk lehetőséget a növekedésre" - idézi a közlemény Gerendy Zoltánt, a BDO vezető partnerét.

A bővülés egyik útja a hálózatépítés lehet, amelynek keretében a BDO ez év tavaszán együttműködési megállapodást kötött két regionálisan jelentős könyvvizsgáló társasággal, a Kusai Tamás és Papp Zoltán által vezetett debreceni I.K.Sz. 98 Könyvvizsgáló Kft.-vel, valamint a Tóth Zoltán és Berta Péter által irányított zalaegerszegi központú, de Győrben és Tatabányán is irodákat üzemeltető WHC csoport tagjaként működő WH Audit Kft-vel - ismerteti a társaság

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hónapok óta áll a 61-es főút nagykanizsai elkerülő szakaszának építése

Tavaly ősz óta áll a 61-es főút nagykanizsai elkerülő szakaszának kivitelezése, a beruházó Nemzeti… Tovább olvasom