Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 31°C Még több cikk.

Örökös nyaralás Siófokon

Magyarország - Az ötöslottón a múlt héten egy szerencsés fogadó elvitte a közel 1 milliárd 150 millió forintot, így a héten a várható főnyeremény „csak" 80 millió forint. De még egy balatoni lakással is gazdagabb lehet valaki.

Az e heti várható nyeremény, a 80 millió forint egy átlag magyarnak az átlagfizetéséből úgy negyven év alatt jön össze. Érdemes tehát még e „csekély" összegért is lottót venni. Nem csak akkor tehát, amikor milliárdos összeget ér a telitalálat, hiszen a 80 millió is alapvetően megváltoztatja az emberek döntő többségének életét. Sőt, akik most gépi lottón legalább 3000 forintért vásárolnak szelvényt, azok között egy „örök" nyaralást biztosító siófoki álomlakást is kisorsol a Szerencsejáték Zrt.


Áprilisban kezdődött az Észak-dunántúli és a Szegedi Területi Igazgatóság közös akciója „Nyaraljon a szerencsével!" címmel. Április 13. és május 16. között legalább 3000 forint értékű nyeretlen vagy kifizetett, nyertes, gépi ötöslottószelvény gyűjtésére és az ezzel való pályázásra buzdítják nyolc megye, köztük Győr-Moson-Sopron játékosait. A beérkezett pályázatok közül egy siófoki lakás boldog gazdáját fogják kisorsolni. További 10 szerencsés pályázó 200 ezer forint értékű Neckermann utazási utalványt tudhat majd magáénak az akciós sorsolást követően. (Részletek a szerencsejatek.hu oldalon és a lottózókban.)

Figyelem, ez az utolsó hét, most kell játszani, pályázni és nyerni!


Mennyit ér 80 millió?

Ha osztunk-szorzunk, érdekes adatokat kapunk arról, mit is ér a „minimálnyeremény" az ötöslottón. Nos, 80 millió forintért vásárolhatunk 15–20 középkategóriájú autót, újat, átlagos felszereltséggel. De vehetünk 350 darab 106 centis LCD-tévét, 5–600 laptopot, vagy éppen 800 profi benzines fűnyírót. És még valami: 3300 évre előfizethetünk belőle a Kisalföldre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elektronikusan regisztrációval

Olvasói kérdés - Elektronikusan szeretném benyújtani adóbevallásom, magánadózó vagyok, magamnak… Tovább olvasom