Kisalföld logö

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -7°C | 2°C Még több cikk.

Vona: a Jobbik összeegyeztette a radikalizmust a szakmai politizálással

A Jobbik parlamenti képviselői az elmúlt két hónapban megmutatták, hogy képesek sikeresen összeegyeztetni radikalizmusokat a szakmai politizálással - mondta Vona Gábor, a párt elnöke és frakcióvezetője sajtótájékoztatóján.

Vona Gábor az új Országgyűlés eddigi munkáját értékelve hangsúlyozta, hogy az új ciklusban feltehetően saját frakciója volt a legaktívabb parlamenti szereplő.

Kiemelte: az "elmúlt 56 nap jutalomjátéka" után a kormánynak ősztől az igazán fontos kérdésekkel, vagyis a költségvetés, a gazdaság és a közbiztonság helyzetével is szembe kell néznie.

A pártelnök az önkormányzati választásokig hátralévő idő legfontosabb feladatának azt nevezte, hogy a "Jobbik újra megjelenjen az emberek között".

A Jobbiknak vegyes érzései vannak az eltelt időszakról, a parlamenti munka nagy része - az ország nehéz helyzete ellenére - nem a problémák megoldására irányult, hanem a kormánypártok hatalmi bázisának szélesítésére - fejtette ki a politikus.

Vona Gábor emögött azt a félelmet érzi, hogy a kormány már most próbálja magát ciklusokon átívelő módon bebiztosítani arra az időre, amikor kiderül, hogy "a király meztelen", vagyis kiderül, hogy nem tud megbirkózni a gazdasági, társadalmi és közbiztonsági problémákkal.
Példakánt hozta fel az önkormányzati törvényt, amelyet a képviselők számának csökkentése álcájába csomagolt a kormány, de valójában az csak a Fidesz választási érdekeit szolgálja.

Emlékeztetett: a fentiekkel ellentétben a Jobbik az egyetlen párt, amely hosszú idő óta kiáll az országgyűlési és önkormányzati képviselőség összeférhetetlensége mellett.

A pártelnök arra is kitért, hogy a Fidesz "egyfajta médiadiktatúra" kialakítására törekszik, míg az államigazgatásban azt szeretnék elkerülni, hogy a "szegfűs államigazgatást most ne narancsszínű váltsa".
Vona Gábor szerint a kormány "hatalombázis szélesítésének legeltorzultabb lépése" a nemzeti együttműködés rendszere politikai nyilatkozatának kötelező kifüggesztése volt, amire elmondása alapján "nem tud épkézláb magyarázatot találni".

"Ezt tetézte, hogy az Országgyűlés a közbiztonság erősítésének leple alatt egy lex gárda" törvényt fogadott el csütörtökön - fejtette ki. Vona Gábor felháborítónak nevezte, hogy a kormány a köztörvényes bűncselekményeket elkövetőkkel azonosan bánik, mint azokkal a "magyar állampolgárokkal, akik (...) hajlandóak tenni azért, hogy a hazájuknak, nemzetüknek segítsenek".

A Jobbik a konstruktív ellenzékiségre tett ígéretének is meg tudott felelni, mivel a nemzetpolitikai kérdésekben sok esetben a kormány "iránytűjeként" szolgált - mutatott rá. Vona Gábor úgy fogalmazott, hogy annak ellenére is elégedettséggel tölti el a Jobbik programjában évek óta fellelhető elképzelések elfogadása, hogy azok fideszes javaslatokként kerültek a Ház elé.

Hangsúlyozta: a Jobbik egyedüliként támogatja a kormányt a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és a "globális pénzvilággal" szembeni "szabadságharcában". Vona Gábor szükségesnek nevezte a bankadót, sőt szerinte a multinacionális cégeket is be kellene vonni a közteherviselésbe.
A Jobbik vezetője komoly problémának tartja, hogy a kabinet "semmis sem tudott tenni" a körbetartozásokkal, továbbá - mint fogalmazott - a nép nevében elvárták volna az ígért elszámoltatást is. A politikus politikai gyávaságnak nevezte, hogy eddig nem állították bíróság elé sem Gyurcsány Ferencet, sem Bajnai Gordont.

Vona Gábor a kormány talán legkomolyabb hiányosságának mégis a közbiztonság javításának elmaradását nevezte, szerinte az Orbán Viktor miniszterelnök által a rendteremtésre ígért két hét már nyolcszor is lejárt, a kabinet mégis elégtelenre vizsgázott ebben a kérdésben.

Elismerte, hogy pártjának voltak gyermekbetegségei a parlamenti munka kezdetén, önmaga "fatális mulasztásának" pedig azt tartja, amikor egy médiaszereplés miatt távol maradt a kettős állampolgárságról szóló törvényjavaslat zárószavazásától. Megjegyezte azonban, hogy még a "balliberális újságokat" olvasva is azt tapasztalja, hogy "sok esetben megemelik a kalapjukat a Jobbik parlamenti munkája előtt".

A Jobbik vezetője abban bízik, hogy "közép- és hosszú távon" a Jobbik lehet a Fidesz váltópártja, hiszen pártja rendelkezik a legjobb programmal és ők tudnak leginkább azonosulni az "emberek problémáival". Ismét "hisztipártként" jellemezte az MSZP-t, míg az LMP szerinte "továbbra sem tud politikai párttá felnőni".

Olvasóink írták

32 hozzászólás
12
 • 32. kőmarad 2010. július 29. 18:11
  „szeretném ha a ma esti vacsoracsatából orbán avh -s rendőrei elvinnék a fekete mellényes fehér inges fickót. mert ha a gárdán megfélelmítő a magyaros ruha akkor máson is.”
 • 31. vonLichthofen 2010. július 29. 16:06
  „26 meir, te még mindig ezt a már ezerszer megcáfolt hazugságot szajkózod?!
  Sem a Haaretz sem Judge Doldstone nem állított ilyet. Ez csak az Israeli héják elég hihetetlen és hiteltelen propagandája.

  meir, van elég időd, olvasd végig a Goldstone Report nevű jelentés ötszázvalahány oldalát. Ha találsz EGYETLEN utalást is arra, hogy a honvédő Hamasz harcosok/Allah növessze hosszúra a szakállukat/ bármikor is civileket használtak volna fedezékül, akkor megeszem a Bar Mitzvo-mra kapott Doxa órát, ami még a Grószfatteré volt.
  Allah növessze a TE szakálladat is a megfelelő hosszúságra.”
 • 30. kőmarad 2010. július 28. 16:34
  „és ehhez mit szólsz. talán különbséget kéne tenni gyűlölködők és nem gyűlölködők közt. magyar vagy zsidó sem egyforma. de te a gyűlölködőket képezed

  A Talmud ellen megvéd-e minket a <<gyűlöletbeszéd törvénye>>?
  Idézetek a Talmudból:
  "A gójok nem emberek, testük szamártest, magvuk lómag. * Vedd a gójnak vérét, amint teheted. * A gójnak tett esküd nem kötelez semmire. * Aki a gójnak elbitangolt jószágát visszaadja, Isten ellen való bűnt követ el. * Ha gój arcul üt zsidót, az olyan bűnt követ el, mintha magát az Istent ütötte volna meg.

  Egy zsidó megütése ugyanaz, mint Isten megütése. * Sanhedrin 58b. Ha egy gój megüt egy zsidót, azt meg kell ölni. Gójok becsapása OKÉ. * Sanhedrin 57a. Egy zsidó nem köteles egy gój ("Cuthean") munkáját megfizetni. A zsidóknak felsőbbrendű jogi státuszuk van. Baba Kamma 37b . "Ha egy zsidó megsebesíti egy Kánaáni ökrét, akkor nem tartozik semmivel. Ha ha egy Kánaáni sebesíti meg egy zsidó ökrét, akkor az ökör értékét meg kell fizetnie."

  A zsidók lophatnak nem-zsidóktól -- * Baba Mezia 24a . Ha egy zsidó talál egy tárgyat, amelyet egy gój ("pogány") veszített el, akkor azt nem kell visszaadnia.(Ez a Baba Kamma 113b is alátámasztja). *Sanhedrin 76a. Isten nem fog megkímélni egy olyan zsidót, aki lányát egy idős emberhez adja, gyermekkorú fiának feleséget keres vagy visszaad egy talált tárgyat egy Cutheannak..." *A zsidók kirabolhatnak és megölhetnek nem-zsidókat. Sanhedrin 76a. Ha egy zsidó megöl egy gójt ("Cuthean"), akkor őt nem büntetik halállal. Amit egy zsidó egy gójtól ellop, azt megtarthatja. *Baba Kamma 37b A gójokat törvény nem védi és Isten a pénzüket "Izraelnek szánta".

  A zsidók hazudhatnak nem-zsidóknak. *Baba Kamma 113a Zsidók hazudhatnak ("csalhatnak") hogy egy gójt rászedjenek.
  "A Sinai név gyűlöletet jelent, mert a Sínai-hegyen a gyűlölet szállott le a föld népeire." (Sabbath 89a.) Ezért "minden népekre nézve áll ez: ne tégy nekik szívességet." (Jebamoth 123a., posk. Tos. 23.) Mert "tilos olyan emberen könyörülni, aki esztelen".
  "Ha egy nemzsidó egy zsidót megüt, halált érdemel, - mondja a Talmud. - Ha valaki egy izraelitát arcul üt, akkor ez éppen olyan bűn, mintha az isteni Fölséget ütné arcul. Ha egy nemzsidó a szombatot ünnepli, méltó a halálra, mert a nem-zsidóknak sem éjjel, sem nappa”
 • 29. kőmarad 2010. július 28. 16:27
  „Indokolatlanul öltek meg palesztin civileket izraeli katonák a gázai övezetben, mondták többek között a hadsereg erkölcsi zülléséről beszélő katonák a Háárec napilapban. A védelmi minisztérium kivizsgálja egy katonai akadémián elhangzott beszámolókban szereplő eseteket.

  Izraeli katonák többször védtelen palesztin civilekkel végeztek a gázai övezetben folytatott hadjárat során, derült ki a harcokban részt vevő izraeli katonák beszámolóiból, amelyekből a Háárec izraeli napilap közölt részleteket csütörtöki számában. "Indokolatlanul nyitottak tüzet civilekre, és megrongálták a tulajdonaikat. Ez azt jelzi, hogy a katonák úgy érezték, a palesztinokkal szemben korlátozás nélkül lehet erőszakot alkalmazni" - mondta Dani Zamir, a Jichák Rabin katonai akadémia igazgatója az izraeli közszolgálati rádióban.

  A meggyilkolt miniszterelnökről elnevezett katonai akadémián végzett katonák, köztük pilóták és a gyalogság tagjai még február közepén az iskolában beszéltek a visszaélésekről. Zamir, az akadémia igazgatója azt mondta, hogy megdöbbentette őket a felszólaló katonák beszámolója. A Háárec pénteken további beszámolókat hoz majd nyilvánosságra.

  Az újságban közölt beszámolók szerint egy mesterlövész egy alkalommal tévedésből lelőtt egy palesztin nőt és annak két gyermekét, akik az egyik szakaszvezető parancsára éppen elhagyták a házukat. A család nem értette, mit kérnek az izraeli katonák, így a házból kilépve a felszólítás ellenére nem jobbra, hanem véletlenül balra indultak el.

  ,,A tetőn tartózkodó mesterlövésznek azonban elfelejtettek szólni arról, hogy a palesztinokat elengedték" - mondta az eset szemtanújaként az egyik szakaszvezető az akadémián. A lövész csak annyit látott, hogy a nő és a két gyerek átlépte azt a vonalat, amelyen túl a parancsa szerint nem engedhetett senkit. A szakaszvezető szerint a katonát nem nagyon izgatta az eset, mivel a sajátjukhoz képest a palesztinok élete nem sokat ért a többség szemében.

  Egy másik esetben egy parancsnok elrendelte, hogy lőjenek le egy idős palesztin asszonyt, aki 100 méterre haladt el egy izraeli katonák által elfoglalt ház mellett. Miután az egyik szakaszvezető felszólalt az eset miatt, több katona is morgolódni kezdett. ,,Mindenkit meg kellene ölnünk Gáza központjában, hiszen ott mindenki terrorista" - mondták az egyik beszámoló szerint.

  ,,Olyanokat írtak a falakra, hogy ´Halál az arabokra´, leköpték a családi fotókat, csak azért, mert megtehették. Azt hiszem, meg kell értenünk, hogy erkölcsi értelemben milyen mélyre süllyedt az izraeli hadsereg" - mondta az egyik felszólaló szakaszvezető az akadémián.
  Vizsgálatot rendeltek el

  A Háárecben megjelent beszámolókra reagálva csütörtökön az Izraeli Védelmi Erők jelezték, hogy már vizsgálatot rendeltek el az ügyben. Dani Zamir még február 13-án megkereste a vezérkari főnököt, hogy felhívja figyelmét a történtekre. ,,Nem próbálnak meg kibújni a felelősség alól" - vélte Zamir, aki az elmúlt hetekben már a hadsereg oktatási ügyekért felelős tábornokával is találkozott.

  Ehud Barak védelmi miniszter védelmébe vette az izraeli katonákat. ,,Az izraeli hadsereg a legerkölcsösebb haderő a világon" - szögezte le az izraeli közszolgálati rádiónak adott interjújában. "Tudom, miről beszélek, mert tudom, mi történt a volt Jugoszláviában, Afganisztánban és Irakban. Természetesen előfordulhatnak kivételek, és minden állítást meg fogunk vizsgálni" - tette hozzá.

  A rádió által megszólaltatott jogi szakértő szerint a beszámolók azért különösen aggasztóak, mert nem a palesztinoktól, hanem maguktól az izraeli katonáktól származnak, akiknek egyáltalán nem áll érdekükben, hogy rossz fényt vessenek a hadsereg hírnevére.”
 • 28. kőmarad 2010. július 28. 16:24
  „te meg köszönd a mindent uralni akaró cionistáknak. mert ugye zsidó sem egyforma. arról nem tudsz hogy saját zsidó menekülteket felrobbantottak a cionisták. mert ez így igaz.

  Gázai egészségügyi szolgálatok jelentése szerint egy ember meghalt, és négyen könnyebben megsérültek, amikor szerda reggel izraeli légitámadás érte a palesztinok lakta térséget.
  (MNO)
  Korábban írtuk: Az izraeli légierő csempészalagutakat bombázott szerdán hajnal előtt a Gázai övezet déli részén; a légitámadásban hárman megsebesültek - közölték palesztin egészségügyi forrásból.
  A légitámadást azután hajtották végre, hogy palesztinok rakétát lőttek ki Izraelre.
  Egy izraeli katonai szóvivő megerősítette a légitámadás hírét. A bombázás célpontja a Gázai övezet és Egyiptom között húzódó két fegyvercsempész-alagút volt. A szóvivő elmondta: a légi csapás válasz volt egy hétfő esti palesztin rakétatámadásra. A palesztin akciónak persze nem volt áldozata, és károkat sem okozott.
  Palesztin egészségügyi illetékesek szerint több mint 120 palesztin halt meg az alagutakban izraeli légitámadások vagy balesetek következtében.”
 • 27. kőmarad 2010. július 28. 16:20
  „<moderálva> komcsik meg liberálisok elcsalták folyamatosan még a választást is. mindent irányítani akarnak.”
 • 26. meir 2010. július 28. 16:20
  „a gazaui kolkok koszonjek a Hamasz-nak akik elopajzslkent hasznaltak oket!!!”
 • 25. meir 2010. július 27. 20:21
  „Janika!!
  ha azok osszefognanak tenyleg............nektek vegetek lenne mint a botnak!!!!!”
 • 24. kőmarad 2010. július 26. 13:42
  „majd meglátjuk pancser. tudod a fűzfa lombját is fújhatja a viharos szél de gyökere kihajt csak hajt és így tovább.”
 • 23. LAZA 2010. július 26. 09:39
  „..
  Gárda ügyben nagyjából a Te véleményedet osztom.Az eddigi tevékenységük alapján semmi sem indokolja azt a félelmet amelyet a liberális pénz és média hatalom kelt az irányukba.
  gyurcsányék bajnaiék egyszerűen gyűlöletből nem akarták elviselni ezt a szerveződést!
  Orbán pedig csak nem szeret semmiféle nem az Ő irányítása alá tartozó szerveződést.
  Nézzük csak példaként,hogyan is bánik el a szakszervezetekkel is.
  A Vona értékelésnél maradva:
  Bizony-bizony ez a gárda szerveződés rengeteg figyelmet és energiát von el a parlamenti munkájuktól!
  Ki figyeli az itt felsorolt ténykedéseiket?Nem sokan.
  Ám ha a gárda ügyben történik valami akkor ordít a liberális irányítású és a jobboldali média is!
  Nem mellékesen a Fidesz hagyományosan megosztó politikája már a frakción belül is kezdi a hatását kifejteni!”
 • 22. pancser 2010. július 25. 21:16
  „Akinek elborult az agya, az még azt sem veszi észre, hogy lassan elfogy körülöttük a levegő. Vona Gábornak más készítik a nyoszolyáját ahol biztonságban lesz. A kő marad de a Jobbikot elfújja a szél.”
 • 21. janika 2010. július 25. 12:42
  „Lám itt már összefogtak a zsidók és a cigányok! Jaj lesz a gárdának, jobbiknak és az éltetőinek!”
 • 20. kőmarad 2010. július 25. 08:48
  „nagyrészt mindenki a jobbik mellett van, miféle többiek. te?”
 • 19. pancser 2010. július 24. 22:29
  „20-hoz! "igazság és Magyarország a tiétek gárdisták!"
  Azt mondják erre a többiek, az b....a be!”
 • 18. kőmarad 2010. július 24. 20:35
  „jogtiprás alatt áll fehér ing és sötét nadrág.
  szabadságot hát nem hagyják.
  tiltott lett a fehér ing ha magyar vagy szavad sincs
  szabad legyen Magyarország
  rohad szegfű-narancshatalom
  diktátorok ha maradnak
  nincs magyarnak irgalom
  nem hozhatnak a fényre borút
  nem nyerhetik meg a háborút
  szemetekben szívetekben ég a láng
  igazság és Magyarország
  a tiétek gárdisták!”
 • 17. Nahááát 2010. július 24. 20:26
  „kőmarad! Nyilván mindenkit örömmel tölt el, hogy te is felfedezted a "Copy/Paste" funkciót, de még nagyobb lenne az öröm, ha kiderülne, hogy saját gondolataid is vannak...

  Tudom, nem könnyű, de esetleg próbálkozhatnál...”
 • 16. kőmarad 2010. július 24. 20:22
  „tudom a választ. mert orbán el akarja söpörni. tudja hogy a következő a jobbik kormány lenne, főleg ha a becsapott fidesz szavazók ráébrednek a hazugságokra. hol az eü rendbetétel, béremelés például? de teva gyógyszergyár épül hatalmas. likud a testvérpártja és zsinagógába jár mit várunk viktortól. vérnarancs”
 • 15. k29680 2010. július 24. 20:15
  „Üdv .Annyi sok embernek a "bögyében" van a Jobbik és a Gárda....Miért????
  Mi rosszat tettek az emberek vagy az ország ellen?Bántottak valakit?
  Ha valaki esetleg megmondaná miért utálja őket.....
  Az nem érv, hogy "csak...."
  Én sem szeretek néhány pártot de a kritikát megpróbálom alátámasztani....
  Pl mszp az elrontott kisebbségi politikája......
  De maradjunk a témánál....Miért baj ha valakik pusztán az elveik gondolataik miatt találkoznak....
  Én is voltam már ilyen rendezvényen...Szó sem esett a politikáról kisebbségről......
  Viszont annál többet beszélgettünk egymásról családunkról munkánkról....
  Kezdem azt hinni mindegy mi a neve a gárdának...az a baj hogy MAGYAR.....
  Lehet itt néhány ember számára elfogadhatatlan......
  De nem akarják feloszlatni börtönbe zárni sem az mszp sem a lmp sem a fidesz tagjait.....
  Csak a bünt elkövetöket teljesen mindegy hogy hívják őket....
  Néhány embernek az a véleménye a Jobbikról .hogy náci, fasiszta,kirekesztő....
  Ha azok lennének kevés ember kedvelné őket...SENKI nem akar embercsoportokat (rasszokat)kiírtani...
  Amit ők felvállalnak az szerintem nemes dolog.....Magyarország ,Magyar emberek szeretete,összetartása....
  Amíg ez nem megy át erőszakos tettekbe becsülendő....
  Ha átmegy akkor kell őket megbüntetni...A kollektív bünösség ráadásul elöre megjósolva...nem igazán vall reális gondolkodásra....”
 • 14. kőmarad 2010. július 24. 20:03
  „újabb jobbik program lopás
  Orbán kelet felé nyitna - újabb pontot puskázott ki a kormány a Jobbik programjából

  2010-07-24 17:26...
  A nyugati típusú kapitalizmus válságba került, a gazdaság fejlődését ma erkölcsi alapokra kell helyezni, visszaszorítva a spekulációt - szögezte le bálványosi beszédében beszédében Orbán Viktor. A kormányfő az Oroszországgal való "kiegyezés" szükségességéről is beszélt, ami fordulatnak számít a korábban meglehetősen egyoldalú atlantista vonalat képviselő Fidesz külpolitikai elképzeléseiben.

  A magyar miniszterelnök és a román államfő a 21. Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) utolsó napján együtt jelent meg a tábor nagyszínpadán Tőkés László európai parlamenti alelnökkel és Németh Zsolt külügyi államtitkárral. Ez volt Orbán és Basescu első találkozója azóta, hogy Orbán Viktor ismét kormányfő lett.

  A több ezer ember előtt elhangzott beszédében Orbán Viktor emlékeztetett arra, hogy ma az egész nyugati világ válságban van, és ez meghatározza a mi helyzetünket is. Valójában a nyugati típusú kapitalizmus került válságba - állapította meg az előadó. A spekulatív tőkemozgások előnybe kerültek a munkával és az értékteremtéssel szemben, ennek következményeit most szenvedjük el - mondta Orbán, leszögezve, hogy az államnak a jövőben nagyobb szerepet kell vállalnia.

  A sikeres kapitalizmushoz nem csak szabad és hatékony piacra van szükség, hanem nélkülözhetetlenek a morális alapok is - mondta. Úgy vélekedett, hogy a rendszer fenntarthatóságát garantáló megfontolások, a hasznos és szükséges korlátok átadták helyüket a gátlástalanságnak.

  Ezzel összefüggésben beszélt a bankadó kérdéséről is. Bár elismerte, hogy stabil pénzügyi rendszer nélkül nem működik a világ, de szerinte elfogadhatatlan, hogy amikor baj van, akkor állandóan csak az állampolgároktól várjuk az áldozatot.

  A közép-európai államoknak szorosan kell együttműködniük, hogy a világgazdasági átrendeződés közepette megvédhessék saját érdekeiket - folytatta előadását a miniszterelnök, aki szerint Magyarországnak együtt kell működnie Romániával, a visegrádi államokkal, Horvátországgal, Szerbiával. Olyan közös érdekek vannak - mondta -, mint az energiabiztonság kérdése, a közlekedésfejlesztés, a pénzügyi finanszírozás. Az sem megy a végtelenségig - hangoztatta -, hogy a térség fejlesztését mások finanszírozzák, nekünk is létre kell hozni a saját pénzügyi eszközrendszerünket.

  Arccal a kelet felé - külpolitikai fordulat

  Ha Európa nem akar tovább süllyedni, akkor ki kell egyeznie a szintén keresztény gyökerű, de Európához csak lazán kapcsolódó Oroszországgal. Európának meg kell találnia az oroszokkal való sajátos együttműködés rendszerét, ami lehetővé teszi, hogy az orosz gazdaság potenciálja összekapcsolódjon az európai gazdaságéval - mondta a magyar kormányfő.

  Orbán Viktor kijelentései komoly fordulatot jelezhetnek a Fidesz külpolitikai orientációjában. A párt korábban - elsősorban Németh Zsolt fémjelezte - meglehetősen egyoldalú antlantista irányvonalat képviselt. A Fidesz ellenzékből követelte az orosz Déli Áramlat földgázvezetékkel kapcsolatos tárgyalások azonnal felfüggesztését, és ezzel szemben egyértelműen - az azóta lényegében egy helyben toporgó - Nabucco projekthez való csatlakozást szorgalmazta.

  A Fidesz nyitása Moszkva felé újabb jobbikos programpont átvételét jelentheti, hiszen a nemzeti radikális párt már régóta hangsúlyozza az elmúlt két évtizedben elhanyagolt keleti piacok és lehetséges stratégiai partnerek fontosságát.”
 • 13. kőmarad 2010. július 24. 16:47
  „jogtiprás alatt áll fehér ing és sötét nadrág.
  szabadságot hát nem hagyják.
  tiltott lett a fehér ing ha magyar vagy szavad sincs
  szabad legyen Magyarország
  rohad szegfű-narancshatalom
  diktátorok ha maradnak
  nincs magyarnak irgalom
  nem hozhatnak a fényre borút
  nem nyerhetik meg a háborút
  szemetekben szívetekben ég a láng
  igazság és Magyarország
  a tiétek gárdisták!”
32 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A termelőtől közvetlenül a menzára

Az Országgyűlés elfogadta a közbeszerzési törvény módosítását - amely augusztus 1-től hatályos -,… Tovább olvasom