A vonat elől ugorhatott el

2022.05.12. 11:37

Dühöngő férfi törte be a személyvonat ablakait Levél és Mosonmagyaróvár között

A férfi vélhetően öngyilkos akart lenni, ám végül az utolsó pillanatban elugrott a szerelvény elől.

kisalfold.hu

Fotó: Tudósító

Szerdán kora este rendőri intézkedés miatt Mosonmagyaróvár és Hegyeshalom között áll a forgalom, a vonatok várakozásra kényszerülnek - közölte a Mávinform.

Mint olvasónktól megtudtuk, a nem mindennapi incidens kényszerítette megállásra a szerelvényt.

Egy férfi vélhetően öngyilkos akart lenni, ám végül az utolsó pillanatban elugrott a szerelvény elől Levélnél. A mozdonyvezető hosszan dudált, vészfékezett

- kezdte olvasónk.

A szerelvény hamarosan újra elindult, ám nem sokkal később ismét hirtelen megállt. A vonatot aztán a vasúti pálya mentén utolérte az férfi, aki korábban elugrott előle. A  ruhája szakadt volt, véres. Tombolni kezdett, kövekkel dobálta be a vonat ablakait, üvegszilánkok szóródtak szerte a padlóra. Ekkor az utasok között már kezdett kitörni a pánik, sokan a mosdóban kerestek menedéket. A férfi a saját vérével kezdett el írni a vonat oldalára, kiérkező rendőrök fékezték meg

- tette hozzá olvasónk.

Fotó: Tudósító

A vasúti forgalom közel egy órával később indult újra, a korábban várakozó vonatok 30-90 perces késéssel indultak tovább. A hegyeshalmi fővonalon késő estére állt helyre a menetrend.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-Főkapitányságtól az alábbi tájékoztatást kaptuk:

A kérdéses ügyben a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság közérdekű üzem működése megzavarásának bűntette gyanúja miatt bűntetőeljárást indított május 11-én. A folyamatban lévő nyomozással kapcsolatban bővebb információt adni nem áll módunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!