Várják a jelentkezését

2022.01.19. 13:57

Keresik a piros kabátos győri ámokfutó áldozatát, akit a Vasvári Pál utcában támadott meg novemberben

kisalfold.hu

A nyomozás adatai alapján, a 20 éves támadó november 26-án, Győr-Szabadhegy városrészben több nőtől is megpróbált pénzt szerezni őket megfenyegetve, illetve egyiküket bántalmazta és elvette kézitáskáját.

A férfit a rendőrök adatgyűjtés eredményeként azonosították, majd elfogták. Az eljárás során a nyomozók tudomására jutott, hogy az ismert sértetteken túl a 20 éves győri lakos a Vasvári Pál utcában – a fenti napon 11 óra körül – egy gyorsétterem melletti területen is megfenyegetett és a földre lökött egy ezidáig ismeretlen nőt.

 

A rendőrség várja a sértett jelentkezését a Győri Rendőrkapitányságon, illetve kéri, hogy aki a sértett kilétével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!