a fotóriporter

2021.02.13. 08:38

Tündérszépek 2021: megmutatjuk, ki áll a kamera mögött

Profi körülmények között, az győri Insigno Studióban álltak kollégánk, Nagy Gábor fotóriporter kamerája elé az eddig kiválasztott szépségek.

kisalfold.hu

Forrás: Kisalföld

Fotó: Cseh Róbert

November 30-tól lehet jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre, amelyre 16–29 éves hölgyek nevezését várjuk. A megyei fordulóba a jelentkezők közül összesen harmincan juthatnak tovább. Jelenleg közel háromszoros a túljelentkezés, de aki úgy érzi, hogy szívesen indulna, még nem késett el. Szakmai zsűrink folyamatosan bírálja el a jelentkezési határidő végéig, azaz március 7. éjfélig beérkezett pályázatokat. Eddig 15 olyan jelentkező került be a megyei elődöntőbe, aki nem saját fotókkal indul a versenyen.

Aki úgy érzi, hogy szívesen indulna, még nem késett el. Még most is lehet jelentkezni! Ehhez csak IDE>> kell kattintani, majd kitölteni a jelentkezési lapot és feltölteni 3 fotót.

Nagy Gábor, a Kisalföld fotóriportere
Fotó: Csapó Balázs / Kisalföld

 

Nagy Gábor, a Kisalföld fotóriportere szerint a mezőnyben nagyon sokan vannak, akikben megvan a tehetség ahhoz, hogy érvényesülni tudjanak a modellpályán.

„Sokan voltak, akik először álltak kamera elé, rajtuk érződött a kezdeti izgalom, de ők is gyorsan feloldódtak. Ebben van a legnagyobb szerepe a fotósnak, hogy meg tudja teremteni azt a bizalmi légkört, amelyben a modellek végül bátran megmutatják magukat” – mondta. Kiemelte azt is, hogy ahhoz, hogy jó képek készüljenek, a modellek részéről a legfontosabb az önbizalom, a mosoly és az, hogy beszéljen a tekintetük. A smink, az előnyös ruha és a világítás pedig azok az eszközök, amelyekkel a modellek belső ragyogását meg tudja mutatni.

„Számomra a női szépség a természetességben rejlik, ez az, amit a képeimen szeretnék megmutatni.”

Nagy Gábor

Született: Zalaegerszeg, 1990. január 4., Győrben 1993-tól él.

Szabadidejében sportolni, leginkább kerékpározni szeret. Ha ideje engedi, legalább 100 kilométereket teker.

Fotózással 10 éve foglalkozik, gyerekkori álma volt, hogy a Kisalföld fotóriportere legyen.

Eddigi legnagyobb sikere, hogy felkérték Majoros Hajnalka „Dundika” fotózására.

Kedvenc témája az emberi arcok, karakterek fotózása. Nagy álma, hogy az olimpián és a Forma–1-en dolgozhasson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!