Két győri és két soproni szépség jutott tovább

2021.03.24. 05:00

Tündérszépek 2021 – Lezárult a megyei forduló! Mutatjuk, kik lettek Győr-Moson-Sopron megye Tündérszépei

A megyei fordulóban harminc szépséget mutattunk be, akik közül három lányt a zsűri, a negyediket pedig a közönség szavazatai juttattak tovább.

kisalfold.hu

Öt fős zsűri szavazta meg kik legyenek megyénk tündérszépei. Varga Ottó, a Kisalföld főszerkesztője mellett boldogan vállalta a feladatot Németh Vivien, a Tündérszépek 2020 első udvarhölgyének választott győri szépség, és a tényői születésű Salamon Dia, többszörös IFBB bikini fitness magyar- és világbajnok. A szavazásban részt vett továbbá Nagy Gábor, aki lapunk fotósait és Sperling Krisztina, aki a Kisalföld újságíróit képviselte.

Németh Vivien elmondta, elsősorban azok szerint a szempontok szerint értékelte a versenyzőket, amelyek tapasztalata szerint az országos döntő zsűríjének is fontosak. Mint megtudtuk, Vivien számára az egyik legfontosabb kritérium a természetesség volt, emellett sokat nyomott a latban a mosoly és a pozitív kisugárzás. Mint mondta, nagyon sok versenyzőben találta meg azokat a tulajdonságokat, amelyek alapján a koronára is esélyesnek tartja a szépségeket. “Sajnos csak három lányt juttathatunk tovább, pedig az indulók között sokkal többen vannak, akik esélyesek lehetnek a koronára” – mondta.

Salamon Dia számára is a kisugárzás volt a legfőbb szempont. Mint mondta, azok mellett tette le a voksát, akikben felfedezett valamilyen különlegességet. „Nagyon erős a mezőny, nehéz volt döntést hoznom. Úgy gondolom, hogy végül a zsűrinek sikerült azokat a lányokat kiválasztania, akik minden szempontból méltók rá, hogy képviseljék megyénket a verseny további fordulóiban” – mondta.

A zsűri az online találkozó során hosszasan tanakodott, hogy a közönség kedvence mellett kiket juttasson tovább a következő megmérettetésre. Nem volt könnyű a döntés.

A zsűri szavazatai alapján (abc sorrendben) Czepek Kata, Galavics Dorina és Polgár Dotti, a közönség szavazatai alapján pedig Gnädig Éva jutott tovább a regionális fordulóba. Ők négyen, a regionális fordulóban, Komárom-Esztergom és Vas megye legszebbjeivel versenyeznek majd azért, hogy bejussanak az országos döntőbe.

Győr-Moson Sopron megye tündérszépei (b-j): Czepek Kata (Győr), Galavics Dorina (Sopron), Polgár Dotti (Győr/Budapest), és Gnädig Éva (Sopron)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!