Ajándék a segítőknek

2022.12.18. 10:44

Győrújbaráti Rotary Club díjazta az önzetlenséget

Tudósító

A Győrújbaráti Rotary Club nevében a Baráti Hagyományőrzők gyertyagyújtásánál Józsa Attila klubtag ajándékot adott át a rábacsécsényi Papp József és Pappné Boráros Beatrix részére. 

"Ők - bár maguk sincsenek éppen jó anyagi helyzetben - régóta önzetlenül segítenek más bajbajutott embereken, gyereken. Betegségük miatt sajnos ezt most személyesen nem vehették át, de gondoskodunk róla, hogy mihamarabb megkapják" - mondta el Józsa Attila. 

"Nagy öröm és meglepetés ért bennünket mikor felkeresett a Győrújbaráti Rotary Club nevében Ágnes és Géza, akik átadták az ajándékot a részünkre, illetve egy laptopot amit egy rászoruló családnak át is adtunk . Hálás szívvel szeretnénk még egyszer megköszönni a Győrújbaráti Rotary Club vezetőségének és tagjainak, hogy idén minket választottak ki erre az elismerésre, és ezt a csodás ajándékot!" - mondák a díjazottak.

Forrás: Tudósító

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában