vendégcentrikussága a garancia

2021.10.12. 21:22

Lipóti szálláshely nyerte a megyében a Falusi Turizmus Szolgáltató díjat

Tudósító

Forrás: magyarmezogazdasag.hu

Fotó: Csatlós Norbert

Szombaton adták át a 80. OMÉK-on a Falusi Turizmus Szolgáltató díjait. A régiókon belül mindig másik megyék vendéglátóit díjazzák rotációban, idén Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun, Tolna, Fejér és Győr-Moson-Sopron megyékből kerültek ki a díjazottak – számolt be a magyarmezogazdasag.hu.

Megyénkben Fazekas László, a Lipót vendégház tulajdonosa vehette át a Régió Falusi Turizmus Szolgáltatója kitüntető címet.

Fotó: Dr. Fekete Mátyás / kisalfold.hu

A házaspárnak gratulációját fejezte ki dr. Fekete Mátyás, a Győr-Moson-Sopron Megyei Falusi Turizmus Egyesület elnöke.

„Igazság szerint a díjban Marcsinak, Laci kedves feleségének is komoly érdemei vannak, egy remek párt alkotnak. A gratuláció tehát neki is kijár” – írta portálunknak küldött levelében dr. Fekete Mátyás, aki az előterjesztéshez kapcsolt ajánlást is megosztotta:

„Fazekas László a Győr-Moson-Sopron Megyei Falusi Turizmus Egyesület alapító tagjainak egyike, megszűnéséig a Szigetközi Falusi Turizmus Egyesület elnöke is volt éveken át. Régi motorosként és jó családi háttérrel, segítséggel igen sokat tett a falusi szállásadókért, védte érdekeiket, segítette tapasztalataival a hozzáfordulókat. Kritikus szemlélete, problémakezelő éleslátása komolyan hozzájárult nemcsak a megyei , de az országos összefogásunk eredményességéhez. Visszatérő vendégköre igazolja rátermettségét a falusi vendéglátásra. Mind e mellett jó kapcsolatokat ápol a helyi attrakciók üzemeltetőivel, az önkormányzattal és a térségi TDM szervezettel. Néhány éven át még választmányi tagként is segítette az egyesületünk munkáját. Önzetlensége, a nála természetes vendégcentrikussága garancia arra, hogy van és lesz jövője a falusi turizmusnak.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában