advent

2019.12.09. 11:02

Koncert halmozottan sérült gyerekek részére Győr-Ménfőcsanakon

Vasárnap délután Győr-Ménfőcsanakon adventi koncertet adott az Aranykapu zenekar, halmozottan sérült gyerekek részére.

Tudósító

Fotó: Bögi Tamás

A koncertet az Egy a világunk Alapítvány szervezte. Ők segítik támogatják a gyerekek mindennapjait, életvitelüket. Néhány kis segítőjük, akik a helyi általános iskolában tanulnak, is elkísérte őket. A műsor előtt adományt vehetett át Tremmelné Kovács Nóra, az Alapítvány vezetője. Christmann Klára a győrújbaráti Rotary klub elnöke, László Jánossal együtt adta át azt a támogatást, amelyet a hagyományos báljuk bevételéből erre a nemes célra szántak. A műsort Fejes Tímea gyógypedagógus nyitotta meg, aki a kezdetektől segíti az Alapítvány munkáját.

A koncert végén, melyet nagy örömmel fogadtak a gyerekek, Töreky Zsuzsitól az Aranykapu zenekar nevében vehetett át támogatást az Alapítvány vezetője. A Baráti Díszfaiskola is segített. Az ő adományukat, elfoglaltság miatt, egy későbbi időpontban adják át.

Tremmelné Kovács Nóra elmondta, hogy Bartók Ferenc atya, helyi plébános minden programjukra térítésmentesen biztosítja az épületet számukra.

Meglepetés is várta a gyerekeket. Egy békéscsabai hölgytől, adományként, mindegyikük egy-egy névre szóló karácsonyi gömböt kapott.

Fotó: Bögi Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában