Tudósító

2019.10.28. 10:57

Szüreti felvonulást tartottak Bársonyoson

Immáron második alkalommal rendezték meg október 19-én a bársonyosi szüreti lovas felvonulás.

 

„A rendezvényt a környező falvakból érkező lovasok és néptáncosok fellépése tette színesebbé. A felvonuláson a résztvevők népviseletben, feldíszítettet hintókkal illetve lóháton vonultak végig a falun, a helybéliek pedig terített asztalokkal várták őket. A muzsika a jókedv ,a finom bársonyosi bor és pálinka elengedhetetlen része volt a mulatságnak. Idén a lovasok mellett traktorosok is részt vettek a rendezvényen. A felvonulás a Pervátpusztai Szociális Otthonól indult, szebbé téve az ott élő idősek délelőttjét.

Tudósító

A helyi Önkormányzat támogatásával finom gulyás elfogyasztása után indultak haza a résztvevők. A szervező Garasné Csikós Réka és Bársonyos Község Önkormányzata ezúton is szeretné megköszönni a Győrsági és Péri Lovas Egyesület illetve a környező, Lázi, Bakonybánki, Rétalapi Mezőörsi és persze a bársonyosi lovas babarátoknak hogy jelenlétükkel emelték a rendezvény színvonalát.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában