Kosárlabda

2022.12.12. 20:20

NB I – Hazai pályán folytatná jó sorozatát a Sopron KC

Két legutóbbi mérkőzését megnyerte, így a bajnoki tabellán az 5. helyre lépett elő a Sopron KC férficsapata, mely ma 18 órakor vérbeli rangadón a Körmend csapatát fogadja. A soproni gárda természetesen szeretné folytatni jó szereplését a közelmúltban edzőváltáson átesett riválisa ellen.

kisalfold.hu

Kosztasz Flevarakisz szerint csalóka a nyíregyháziak helyezése.

Fotó: Wölfinger Béla/SKC

Kosztasz Flevarakisz is bizakodó, de szokásához híven óvatos is egyben: „Ellenfelünk nagyon jó kerettel rendelkező, erős, nemzetközi porondon edződött gárda. Számunkra ezúttal is a védekezés lesz a kulcs, a hátvédjeiket megakadályozni a játék szervezésében és a kosárszerzésben. 

Flevarakisz saját csapata kapcsán azt fejtegette, hogy a legutóbbi, jó játékkal elért magabiztos kaposvári győzelem önbizalmat kell hogy adjon.

„Kaposváron az első negyedben nem adtunk el labdát, és végre sikerült kontrollálni a lepattanókat. Az atletikus játékosok alkotta, a lerohanásokat igencsak kedvelő, védekezésből támadásba villámgyorsan átmenni képes Körmend ellen is fontos lesz megbecsülni a labdát, és a lepattanók megszerzésének is nagy szerepe lehet. Szeretnénk továbbhaladni azon az úton, amelyen végre, úgy látszik, elindultunk.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!