Kisalföld logö

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Ikervizsgálat is lesz az ikerfesztiválon

Ágfalva - Az eddiginél is gazdagabb programmal várja az érdeklődőket a III. Ágfalvi Nemzetközi Ikerfesztivál, amelyen ikervizsgálatot szerveznek a budapesti Semmelweis-egyetem ikerorvosai.

Javában zajlanak az előkészületek a július 11-én, szombaton rendezendő III. Ágfalvi Nemzetközi Ikerfesztiválra. Az eseményeknek a Vadon Lovas Klub ad otthont, rossz idő esetén a fedett lovarda.

Zselinszkyné Kondor Nikoletta főszervező a 70/409-1813-as, Artner Hajnalka a 70/946-2925-ös telefonszámon várja ikres családok és szülők jelentkezését. A program július 11-én fél 10-kor kezdődik Gaál István polgármester megnyitójával, majd Minden, ami belefér címmel főzőverseny indul. (A résztvevőket már reggel 8-kor várják.) A délelőtt folyamán lesz Ringató-foglalkozás Gabi nénivel (énekes, mondókás, játékos foglalkozás várandós mamáknak, anyukáknak és 3 év alatti gyermekeknek), kreatív sarok, játszóház, arcfestés, pedikűrsarok, s az Aquarázs Rekreációs Sportegyesület ügyességi versenyeit is indítják. Az Ágfalvi Fúvószenekar zenél, majd 11-kor fórumot tartanak az ikrekről és az ikres családok élményeiről. Szó lesz az ikreknek az alternatív gyógymódok terápiás lehetőségeiről, ezt követően Tomi bohóc és társa lép közönség elé. 12.10-kor ˝Ikertalálkozók és ikervizsgálatok a világon˝ címmel dr. Tárnoki Ádám Domonkos és dr. Tárnoki Dávid László a Semmelweis-egyetem képviseletében tart előadást. Délután 1-től nyílik az egészségügyi sarok szaktanácsadással, egy másik helyszínen pedig nemzetközi ikervizsgálatot szerveznek a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséért ikerorvosok segítségével. Ezen 18 év fölötti ikerpárokat várnak.

Harmadszor: Jövő szombaton ismét várják Ágfalván az ikres családokat egész napos gazdag programmal. Fotó: Kisalföld-archív
Harmadszor: Jövő szombaton ismét várják Ágfalván az ikres családokat egész napos gazdag programmal. Fotó: Kisalföld-archív

Emellett lesz kiskapus foci ikreknek, családoknak, baráti társaságoknak. Az Ágfalvi Patakugrók néptáncbemutatója, délután 2-től lovasbemutató szórakoztatja a közönséget. Ismét megrendezik ˝A következő év ikerarca˝ versenyt s a délutáni programok között kapott helyet a capoeira, a brazil harcművészeti tánc bemutatója. Este 6-kor ikerkaraokén vehetnek részt az érdeklődők, amelyet nemcsak ikreknek szerveznek. Este 7-kor a Méhek együttes lép porondra, majd jó idő esetén tábortüzet gyújtanak gitárszó kíséretében. Az ikerfesztivált este 9-kor bál zárja az L. B. B. zenekar közreműködésével.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújul a Récényi út

Sopron - Új aszfaltot kapott a Récényi útnak a Kőfejtő úttól a Károly-kilátó parkolójáig tartó… Tovább olvasom