Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 14°C | 26°C Még több cikk.

A megyei bíróság elutasította a pótmagánvádat

Sopron - A megyei bíróság elutasította Fodor Tamás polgármester mélygarázs-ügyben indított pótmagánvádas indítványát – jelentette be Kránitz László országgyűlési képviselő pénteken.
Fodor Tamás azt ígérte a városnak, hogy időben tájékoztatást ad a perekről, most azonban mélyen hallgat – fogalmazott Kránitz László MSZP-s országgyűlési képviselő tegnapi sajtótájékoztatóján, mikor bemutatta azt a levelet, mellyel a megyei bíróság elutasította a polgármester pótmagánvádas indítványát a mélygarázs ügyében. Az önkormányzat Beck György volt holding-vezérigazgatót és Walter Dezső volt polgármestert jelentette fel különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt. A Nemzeti Nyomozóiroda a nyomozást megszüntette, a megyei főügyészség elutasította a panaszt, és most a pótmagánvád sem állta meg a helyét. Kránitz László az előzőek alapján kijelentette: Sopronban az előző városvezetés időszakában nem történt károkozás és bűncselekmény.

A polgármester betartja ígéretét

Fodor Tamás polgármester a Kisalföld érdeklődésére elmondta, természetesen – ígéretéhez híven – tájékoztatja a soproniakat a büntető- és a peres ügyek fejleményeiről. Azonban úgy véli, ezekről a kérdésekről nem a hűség napi ünnepen, és nem karácsony előtt kell beszélni.

Olvasóink írták

 • 14. számkivetett 2007. december 19. 11:46
  „Hogy mi az igazság: Talán az ,hogy a 21. század magyar valóságában a szakma hallgatásra ítéltetett! (függetlenül attól ki van hatalmon) ..és sajnos ez az igazi tragédia...”
 • 13. jewlips 2007. december 19. 11:36
  „Tisztelt Számkivetett!

  Mondja mi az igazság!
  Nemhogy senkit nem érdekel, mindenki csak arra vár, hogy megtudja az igazat.

  Ezért vannak a végtelen és sikertelenségra ítélt perek,
  ezért vannak az önkormányzatnál a lefejezések
  és ezért a jutalommal történő elbocsátások.

  Mondja, mi az igazság!”
 • 12. számkivetett 2007. december 19. 11:16
  „És még annyit a fent említett két "úriember" közül az egyik keleten, a másik nyugaton tanulta ki az ügyeskedés iskoláit, melyet kis városunkban aztán tökélyre fejlesztve mutattak be.. kár hogy ráment erre a város!”
 • 11. számkivetett 2007. december 19. 10:36
  „Olvasom a hozzászólásokat, és újra rájövők a mai világ csak és kizárólag a külsőségekre ad, az igazság senkit nem érdekel és talán nem is fontos!
  Egyébként a perek jogilag természetesen nem voltak megnyerhetőek, sokkal "dörzsöltebb" jogászokkal íratták őket, ezért hiba volt vélhetően "központi" utasításra elindítani őket....de közgazdaságilag pontosan azt tette az előző városvezetés amit sajnos ma rengeteg család túlvállalta magát.. azzal a lényeges különbséggel, hogy míg egyik oldalon ez a pénzügyi kultúra alacsony szintje miatt fordulhat elő+kényszer, addig a másik oldal a média mögé bújva "nyúlta" le az adófizetőket a jól felfogott érdekében!!!!”
 • 10. Defoe 2007. december 17. 20:31
  „Fodor ur, csak egy pipogya ember a gépezetben. Az agy, Molnár Ágnes, az Orbán familia soproni családi jobarátai. A polgármester ur, csak utasításokat teljesit”
 • 9. csabazs 2007. december 17. 18:51
  „Fodor Úr tanulhatna Fertőboz Polgármesterétől!”
 • 8. csabazs 2007. december 17. 18:44
  „Mindenesetre mi kaptunk, Boldog Karácsonyt....! Jövőre lesz megszorítás, hogy Fodor úr perköltségeit kifizessük!
  Remélem a magánvádas perköltségét nem ránk keni!”
 • 7. joco 2007. december 17. 09:04
  „Hát igen a "hüségnapja és a karácsony elött" nem illik több millás bukott- rossz indulatu- perek sokaságárol beszámolni, de az önkormányzat lapjában illik pocskondiázni az elödöket, ja és oldalanként minimum kétszer szerepelni, ja meg a fideszes - ide soha nem kötödö- de az Arcusba járo- orbán családot- Aniko szak. könyvét- propagálni. Hát uraim ezt a hozzáállást és személyikultuszt szegény rákosi pajtás is megirigyelhetné.Fodor Tamás ur- csak a magánvéleményemet irom, mint ovika szokta- nem jobb lett volna a "kaptafánákl maradni, ott Ön sikeres ember volt, és most itt? HITELTVESZTETT lett. Boldog és sikeres "ujévet"”
 • 6. kmmk 2007. december 16. 09:58
  „Surányi János:

  Ahhhh, ezt soha nem fogod hallani. Ő ilyet nem tesz,de mástól elvárja. Ez így működik, nem tudtad? :-)”
 • 5. Surányi János 2007. december 16. 09:52
  „Nos, én meg úgy vélem,hogy egy pártoskodó , csökkenő erkölcsi tőkéjű ,békétlen városvezetés ne bújjon el szép , békés ünnepünk mögé !Én is emlékszem a tavaly Karácsonyi "békés" üdvözlő lapjára.Elvárom,hogy a Polgármester Úr a pótmagánvádas feljelentéséért kérjen bocsánatot a megvádoltaktól.”
 • 4. titáti 2007. december 15. 21:57
  „Én még emlékszem a polgármester úr tavaly karácsonyi üdvölő lapjára.

  Jobb lett volna, ha az első mondat után abbahagyja. Akkor nem zavarta az ünnep.”
 • 3. Palotai Gábor 2007. december 15. 11:45
  „Tovább folytatódik a hazudozás ahol milliókat költenek ügyvédi pénzekre ahelyett hogy a város fontos ügyeivel foglalkoznának.Ideje lesz hogy már átadják a mélygarázst is, és végre előrukkoljanak az igazsággal is.”
 • 2. bee 2007. december 15. 10:29
  „Tisztelt Polgármester Úr. Maga most elglobexolt egy mélygarázsnyi perköltséget.”
 • 1. FREDDY/S 2007. december 15. 08:45
  „A globexolás sem lett a mai napig tisztázva, nemde...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A soproni hűség és méltóság napja

Sopron - A hűség és a méltóság napját ünnepelték tegnap Sopronban, emlékezve az 1277-es szabad… Tovább olvasom