Sopron és környéke

2017.12.11. 22:17

Vihar - Megszűnt az osztrák forgalomkorlátozás a 84-esen, Sopronnál

Zavartalanul haladhat a határforgalom a 84-es számú főút magyar, és osztrák oldalán is.

kisalfold.hu

Az osztrák rendőrség tájékoztatása szerint a forgalomkorlátozás 2017.december 12-én 16 óra 50 perckor megszűnt. Az érintett útszakaszon a forgalom – mindkét irányban - újra zavartalanul haladhat.

Korábban írtuk:


A 84-es számú főút ausztriai oldalán (B16-os országút) Siegendorf település határában az erős szél megrongált egy főút melletti gyárat. Az osztrák hatóságok a főút ausztriai oldalát lezárták, a járműforgalmat a környező településeken és mellékutakon keresztül elterelik, ezért a személygépkocsi vezetőknek a határátlépési pontnál történő áthaladás lassulására kell számítani - tájékoztat honlapján a rendőrség.


A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők a soproni határátlépési pont helyett - lehetőség szerint - válasszák a kópházi vagy a fertőrákosi határátlépési pontokat, illetve indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!