Sopron és környéke

2019.03.19. 22:36

Késelés Sopronban - Egy lépcsőházban szúrta meg volt feleségét a férfi

A nő segítségére siető férfit is megsebesítette a támadó, aki ezután Ausztriába menekült. Az osztrák rendőrök fogták el.

kisalfold.hu

11.05 - A rendőrség hivatalos tájékoztatása:

 

A nyomozás adatai szerint kedd este 8 órakor érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint Sopronban egy lakóház lépcsőházában megtámadtak egy nőt. Az intézkedő rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a hazaérkező sértettet volt férje a lépcsőházban várta, ahol szidalmazni kezdte, majd egy késsel kétszer megszúrta.

A támadás helyszíne.

A támadás helyszíne.

Ekkor egy, a lépcsőházba éppen belépő férfi sietett a nő segítségére. Dulakodni kezdett a támadóval, aki a késsel őt is megvágta, majd a gépkocsijába ülve elmenekült. A késelő elfogására tett intézkedések eredményeként ausztriai lakcímén az osztrák rendőrök rövid időn belül elfogták és bűnügyi őrizetbe vették az 51 éves magyar állampolgárságú férfit.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást - olvasható a rendőrség tájékoztatásában.


Szerda 8.55 - Információink szerint családi veszekedés áll a kedd esti soproni késelés mögött. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg - igaz nem is cáfolta - az értesülést. Ahogy megkapjuk a hivatalos tájékoztatást, frissítünk.

Korábban - Késelés Sopronban?

Kedd - A Cyberpress információi szerint kedden az esti órákban a Lenkey utcában késeléses bűncselekmény történt, amelynek során két sérültet is a kórházba szállítottak.


"Úgy tudjuk az elkövető egy osztrák rendszámú Citroen típusú gépjárművel menekült el a helyszínről, amelynek ismertető jelei, hogy nincsenek rajt visszapillantó tükrök, illetve a szélvédője is sérült" - írja a portál. Információik szerint a rendőrség gyorsan elfogta a tettest.


A rendőrség egyelőre nem adott hivatalos tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!