Sopron és környéke

2017.02.06. 17:31

Ezért sérültek meg nyolcan és törött össze négy autó Sopronkövesden

Az Audi sofőrjét gyanúsítottként hallgatták ki a nyári baleset után, most vádemelési javaslatot tett ellene a rendőrség.

kisalfold.hu

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Audi típusú személyautójával a 84-es számú főúton haladt, Sopronkövesd felől Nagycenk irányába.


A főút 102-es kilométerszelvényéhez érve nem tartott megfelelő követési távolságot egy előtte közlekedő és forgalmi okból lassító Honda mögött. A sofőr a baleset elkerülése érdekében fékezett és balra próbálta elkerülni a másik autót, így áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol viszont összeütközött egy szemből érkező Citroën típusú gépkocsival. Az Audi összeütközött még a baleset miatt megálló Hondával is, ami ettől nekicsúszott egy szintén álló Volkswagennek.

Baleset Sopronkövesden. 2016. június


A balesetben egy személy súlyos, hét pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A kemenesmagasi férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.


A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és, a napokban vádemelési javaslatot tett - tájékoztatott hétfőn a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!