Sopron és környéke

2014.04.25. 16:11

Mágel: a szocialisták nem akarják érteni a saját szerződésüket

A mélygarázs kapcsán ismét próbálkoznak a szocialisták, most a bank indított támadást a soproniak pénzének megszerzésére - reagált Mágel Ágost (Fidesz-KDNP).

kisalfold.hu


A várost a szocialisták rángatták bele a mélygarázs beruházásba, az apartmanház és a tűzoltólaktanya történetbe és a tizenkettő milliárdos adósságba. Alkalmatlanságukra sajnos rengeteg más példa is akadt - reagált Mágel Ágost, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

A politikus hozzátette: világos, hogy banki finanszírozással a város számára káros szerződést kötöttek a mélygarázs létesítésére is, ugyanis négymilliárd forint kifizetése után húsz év múlva sem került volna a Soproniak tulajdonába. A törvénytelen szerződést a Legfelsőbb Bíróság megfellebbezhetetlen döntéssel megsemmisítette.

A mélygarázs szerződés Kalmár István alpolgármester és Biczi László jólfizetett főállású önkormányzati politikai tanácsadó hathatós munkavégzése mellett jött létre, így nem tűnik őszintének az értetlenkedésük - folytatta Mágel Ágost.

Amit az ellenérdekű felek kifőztek nem sikerült, a fideszes várpsvezetés a mélygarázst visszaszerezte a soproniaknak. A mélygarázs kapcsán ismét próbálkoznak, most a bank indított támadást a soproniak pénzének megszerzésére.  Kalmár István és Biczi László ismét a bankokkal van nem a soproniakkal - zárta a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!