Programok

2021.05.29. 11:00

Indulnak a táborok Petőházán

munkatársunktól

Meghirdette a nyári táborait a petőházi közösségi ház, amire június 11-ig lehet beiratkozni a jelentkezési lappal együtt. A kért dokumentum a közösségi házban átvehető és a helyi iskolában, illetve a Facebook-oldalukról is letölthető. Három különböző napközis tábort indítanak, amik közül az első egy tematikus hittantábor június 16-tól 18-ig. A táborra az alsó tagozatos gyermekeket várják. Akik egyébként is hittanoktatásban vesznek részt, nekik a program ingyenes.

A második tábor június 28-tól július 2-ig tart az alsós tanulóknak. Az utolsó nap rövidített, de 19 órától tábortüzes mulatságra invitálják a gyerekeket a szüleikkel együtt a közösségi ház udvarára. A nyár utolsó tábora pedig július 5-től 7-ig tart a felsős diákoknak és az utolsó nap szintén rövidített lesz az esti program miatt. Szintén este 7 óra után tábortűzzel várják a gyerekeket, ami után egy éjszakai túrával zárják a programokat.

A napközis tábor ideje alatt a szervezők igény esetén biztosítanak ebédet a gyerekeknek, de a tízórairól és uzsonnáról maguknak kell gondoskodniuk. Arra kérik a táborozókat, hogy mindennap vigyék magukkal diákigazolványukat, valamint a strandolós napon strandfelszerelést. A részletes programtervről és költségekről később értesítik majd a szülőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!