Győr

2022.05.16. 17:01

Mutatjuk a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér közelgő programjait

kisalfold.hu

Gryllus Dániel és Lackfi János

A feleségem története
Vetítő – közösségépítő filmes klub
2022. május 17-én (kedden) 17 órakor A feleségem története című magyar-német-olasz romantikus filmdrámát láthatják a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtára rendezvénytermében (Győr, Baross G. út 4.). A Füst Milán regénye alapján forgatott filmet Enyedi Ildikó rendezte.

A belépés díjtalan!

A program a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című projekt keretében valósul meg.

’’Időutazás’’
Lángh Ildikó kiállítása Gyirmóton
2022. május 18-án (szerdán) 15 órakor nyílik meg Lángh Ildikó festőművész, textilszobrász ’’Időutazás’’ című kiállítása a Gyirmóti Művelődési Házban (Győr, Szent László út 35-37.). Köszöntőt mond: Szabó Jenő önkormányzati képviselő. Megnyitja: Lángh Sándor.

Közreműködik: Burai-Toldi Edit csellón (Johann Sebastian Bach: G-dúr Prelude; David Popper: Hohe Schule No. 34.).

Megtekinthető: 2022. június 14-ig a művelődési ház nyitvatartási idejében.

Jazz-est
Mihályi Réka - Romhányi Áron duó
2022. május 18-án (szerdán) 18 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtára rendezvénytermében (Győr, Baross Gábor út 4., II. emelet) a Fonogram-díjas énekesnő, Mihályi Réka és az Artisjus-díjas zeneszerző, Romhányi Áron műsorát hallhatják.

A duó műsorában a swing és jazz klasszikusai mellett, blues és pop slágerek is elhangzanak, valamint örökzöld régi magyar dalokat is hallhatnak.

Bóbita
Nehre Daniella előadása dobszintetizátoron
2022. május 20-án (pénteken) 17 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára klubhelyiségében (Győr, Herman O. u. 22., földszint) Nehre Daniella Bóbita című dobszintetizátor előadását hallgathatják meg.

A belépés díjtalan! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szabadság és szerelem Partiumban
Filmvetítés
2022. május 24-én (kedden) 17 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségéi Tér Kisfaludy Könyvtára rendezvénytermében (Győr, Baross u. 4., II. emelet) Hajduk Márta, Novák Lajos és Novák Péter Sámuel Szabadság és szerelem Partiumban című dokumentumfilmjét láthatják.

Zeneszerző: Könczei Árpád
Szereplők: a nagyváradi Szigligeti Színház Művészei. Krónikás: Csadi Zoltán.
Producer: Székely Szeretetszolgálat Alapítvány
A belépés díjtalan!

Feldaraboljuk a végtelent
Gryllus Dániel és Lackfi János műsora
2022. május 25-én (szerdán) 18 órakor a Ménfőcsanaki Művelődési Házban (Győr-Ménfőcsanak, Győri út 90.) a Muzsikáló irodalom programsorozatban Gryllus Dániel és Lackfi János Feldaraboljuk a végtelent című műsorát láthatják. A belépés díjtalan!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában