Verseny és kirándulás

2022.05.07. 21:00

Mozgalmas napok vannak a rábatamási mórások mögött

kisalfold.hu

Mozgalmas, megmérettetésben és kikapcsolódásban egyaránt sűrű két hét van a rábatamási iskolások mögött. 
Előbb négy tanulójuk szerepelt eredményesen a Kovács Margit Megyei Matematikai Rejtvényfejtő Verseny döntőjében, majd pár napra rá már a kirándulásé volt a főszerep. 

Az intézmény sikeresen pályázott az Erzsébet-tábor tavaszi ott alvós osztálykirándulására. A hetedik osztályosok Zánkán töltöttek három napot, ahonnan élményekkel telve tértek haza, a következő héten pedig a hatodikosok keltek útra. 

A hónap végén megrendezték a hagyományos Móra-napi prózamondó versenyüket, ahol a környező iskolákból 72 tanuló mérettette meg magát az óvodásoktól kezdve a nyolcadikosokig. Korcsoportonként Kovács Kornél, Tóth Jázmin, Vereczky Attila, Petrásovits Alícia és Kertai Kristóf végeztek az első helyen. 

Még mindig nincs vége a sornak. Szintén a múlt hónap végén rendezték meg a Móra-kupát, a rábatamásiak csapata ezúttal egy első és egy második helyezéssel gazdagodott. A sort a hétvégi ünnepséggel zárták, melyen egy feledhetetlen anyák napi műsorral örvendeztették meg a résztvevőket az alsó tagozatos tanulóik és néptáncosaik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!